måndag 4 juni 2012

Dagens kost: man får ut vad man sätter in

Oj vad den slog tillbaka på mig, den där minisalladen. Jag försökte häva obalansen med en proteindrink men sen gjorde jag ett fel till då jag blev hungrig på eftermiddagen: tänkte inta min mellis först hemma (mer och bättre mat där) och åt bara ett kokt ägg då för att stävja den värsta hungern på vägen hem. Då jag kom hem till den riktiga mellisen (typ 17.30...) låg ägget och skramlade och gjorde ont. Och därefter hade jag ett sanslöst matsug och gick typ och nallade kokosflakes stup i kvarten. What to do? Äta förstås. Då vi kom till middagen var ju den härliga soppan planerad och jag åt en stoor portion med finncrisp med ost till - något jag inte tänkt men jag kände att jag behövde det för att få sans i tillvaron. Nåväl. Gör om, gör rätt - matlåda imorgon.

Frukost: Smoothie på sojamjölk, banan, jordnötssmör, vatten, vaniljprotein, kaffe med mjölk, massor av grönt te

Lunch: Kycklingsallad, en proteindrink

Mellis: Ett ägg, sedan kvarg med färska jordgubbar och kokosflakes

Middag: Röd linssoppa med typ... fyra, fem (?) finncrisp med ost

3 kommentarer:

 1. Hade precis samma upplevelse i söndags då jag bestämde mig för att ta en 10k löptur innan frukost. Sen var jag hungrig hela dagen och kunde såklart inte motstå frestelsen att äta alla kolhydrater jag kom över. Måndag var allt som vanligt igen. Kanske behövde en redig carb-refill...

  SvaraRadera
 2. Tack för en bra inspirationsblogg! :)

  www.carinvanstraten.blogspot.com

  SvaraRadera
 3. Även jag måste göraomgörarätt just nu. Hade en (ruskigt) dålig helg kostmässigt som jag försöker ta mig bort från nu. Som man bäddarfårmanliggaochsåvidare, och just nu är det joooobbigt..

  SvaraRadera