torsdag 7 juni 2012

Klump i halsen

Nä, inte känslomässigt. Utan bokstavligen. Vi pratade vitaminpiller här på jobbet och en kollega bjöd mig på sina. De var mycket större än de jag har hemma och jag lyckades liksom bara svälja ned det halvvägs och nu sitter pillret där nere i strumpen känns det som och går inte ned med vatten. Normalt skulle jag ta en handfull russin och trycka ned det med men nu ska jag ju inte käka. Arghh. Störigt.

4 kommentarer:

 1. Varje gång jag kör ett pass nu känner jag att jag misslyckas om jag inte får någon träningsvärk, eller väldigt lite träningsvärk?
  Tycker det är så svårt att veta hur långt man ska pressa sig och fortsätta, hur tänker du?

  SvaraRadera
 2. Jag får absolut inte alltid träningsvärk. Även om det är ett trevligt "kvitto" så kan du ju ha andra mått att mäta med; till exempel att du blir starkare? Då vet du liksom att det garanterat gjorde nytta, passet.

  SvaraRadera
 3. Jag har läst nånstans att oftast när man känner att nåt sitter fast i halsen så sitter det egentligen inte fast där. Det är bara känslan efter när man svalde nånting lite för stort som sitter kvar och lurar en, typ som ett skavsår. Brukar jag tänka på när det känns som om något fastnat i halsen så känns de lite mindre störigt :)

  SvaraRadera
 4. Usch, den känslan känner jag allt för väl. Men har lärt mig att det är kapslar jag inte kan svälga, det är skalet på kapseln som klistrar fast i strupen på mig, och hur jag en gör så kommer jag inte av med den. SÅ rapar (ja ursäkta) tex fiskolja resten av dagen :(

  SvaraRadera