onsdag 27 juni 2012

Fröken Elbe och motgångarna eller liten scen ur samboskap

Okej, så här: Mr har tappat bort sin nyckel. Som tur är kommer jag på det just då jag är på väg till yogan för annars skulle han och kotten bli utelåsta. Ringer honom men han är i möte. Efter många vilda samtal och sms når jag honom, vi får springa från varsitt håll, och jag får ta bussen, istället för tbanan som jag missar, till yogan. Och som alla vet är bussarna i innerstan alltid galet försenade och sega så det blev ingen bikramyoga. Ridå.

Jag får dessutom släpa hem denna tunga och onödigt dyra vattenflaska XL som jag panikköpte i farten (kan inte hälla ut källvatten!) och jag tröstade mig med en glass också. Rätt logisk kompensation som ägt rum mer än en gång - jag går miste om att göra av med energi och tröstar mig därför med att fylla på med energi.

Grädden på moset blir när jag inser att min cykelnyckel sitter på samma knippa. Så motion, det får jag. Med bonusvikt också i form av en aptung väska. Ridå akt 2.

Avslutar med en bonusscen saxad direkt ur verkliga livet, min kille vet i alla fall när det är dags att kavla upp ompysslarärmarna... :-)

8 kommentarer:

 1. Hallå! tänkte tipsa om alpro's nya mandelmjölk (som tyvärr innehåller lite socker) otroligt god dock och bara 25kcal/100g/ml. passar perfekt i tofusmothies och pannkakaor bla.

  SvaraRadera
 2. bra slut på en risig dag!:)

  SvaraRadera
 3. Skön dude!! Tror inte jag hade fått lika bra kompensation... Ska visa detta för honom;-)

  SvaraRadera
 4. Massage och hela fadderullan låter som hyfsad kompensation trots allt :-). Synd att du jobbar - annars hade jag tvingat dig till söder på träningsdate imorgon bitti (skolka?!). Mina muskler kommer dö mindervärdeskomplexdöden om de ser dina men det är det värt.

  SvaraRadera
 5. Du kanske ska "råka" ge honom nyckeln oftare?

  SvaraRadera
 6. Den där logiken kör jag också med ibland. Senast igår faktiskt. Fick en p-bot, onödig utgift. Kompenserade med att köpa lite nya smycken...

  Fast nåt hela faderullan fick jag då inte! ;-)

  SvaraRadera
 7. Tur att du har en sån ompysslande man när allt går knas.. :)

  SvaraRadera