torsdag 7 juni 2012

Nya favvomellisen


Rostade kokosflakes
Kanel
Varma hallon
Keso
Lättkvarg
Lite sojagrädde
Vaniljproteinpulver, gärna kasein (jag har Orbilox 8)

Mättande och dekadent!

6 kommentarer:

 1. Tack så mycket Elbe! jag känner mig mer än nöjd =) Men nu vill jag bli frisk så att jag på riktigt kan gå all in i bikini bootcamp utmaningen. Det är dock lite svårt att göra annat än att försöka äta bra. Men har tyvärr insett att jag måste höja intaget (äter ca 1200kcal nu) tills halsen är bra, tror inte kroppen orkar med både och, om du förstår. Eller vad tror du? Nåt tips på nåt som gör en superfrisk på en dag, och tar bort en ond hals som drygat fram och tillbaka i flera veckor?? haha.. =)

  SvaraRadera
 2. Vad gott det såg ut! Att blanda keso med kvarg blir som nyttig risalamalta, min favorit!

  SvaraRadera
 3. Låter gott! Vart köper du kokosflakesen? Och hur nyttiga är de? Och just det, chokladen med mandel och havssalt du skrev om för ganska längesen, vad är det för någon? Hemmagjord eller köpt? Tack för en superinspirerande blogg! KRAM

  SvaraRadera
 4. Lena: Tycker absolut du ska göra det som känns bäst för dig för att bli frisk. Chansen att sänka sen igen finns ju alltid kvar, om du förstår hur jag menar? Sköt om dig!

  Kaffe: Ja jag börjar upptäcka det!

  Karin: Jag har köpt dem i hälsokosten. De är tja, feta, mkt kalorier/100g - men det är svårt att komma upp i mer än 10 då man strösslar dem över maten - de är så lätta. Chokladen var något vanligt mörkt märke - kolla i en välsorterad affär så finns det säkert.

  SvaraRadera
 5. Det där har jag mer eller mindre levt på i perioder! Nu är min favvo att blanda keso, kesella och lite fet turkyogurt. Krämigt och gott! En fråga, varför sojagrädde och inte vanlig?

  SvaraRadera
 6. Bodycomf: Jag har provat keso+kvarg men det var först då jag hällde i grädde som jag upptäckte charmen :) Sojagrädde ja för att jag aldrig provat, hittade ekologisk och har ju *egentligen* alltid någon slags önskan/avsikt att dra ned på mjölkprodukterna och då tänkte jag det skulle vara bra att prova laga lite mat med sojagrädde. (Den avsikten blir ju lite fnissig nu dock då jag blandar med keso och kvarg... ;-)

  SvaraRadera