fredag 15 juni 2012

Dagens träning

Ryggaliscious. Negativa chins (Bra: har talat med konstig gubbe på gymmet och assisterande gummiband ska köpas in. Dåligt: nu måste vi heja varje gång, fett jobbigt) hantelrodd, sittande rodd, baksida rygg i dragmaskin liggande.

Det gick bra (fast jag hade ont i magen - idag tänkte jag "det är fredag, jag lyxar med mer än den där teskeden mjölk i förmiddagens kaffekoppar och det var dumt. Eller så inbillningar jag mig, ont likaväl).

Nya tightsen från Kari Traa är sköna. Men lite för stora. Synd. Eftersom den rosa tröjan som också är M ju sitter som den är sprejad på trodde jag det skulle funka.

Mitt i gymmet finns ett takfönster, står man där är det ett nöje att spegla sig (har märkt att även gubbarna står där och spänner), ljuset skapar fantastiska skuggor och musklerna spelar. Stod och glodde på mig själv upprepade gånger idag som ett fån, herregud snart får nån komma på mig så jag slutar. Fool!

Spänner ni framför spegeln då ingen ser?

12 kommentarer:

 1. Ha ha, på gymmet på jobbet är jag nästan alltid ensam. Då spänner jag mig till höger och vänster :-). Väntar bara på att nån kommer in utan att jag hör nån dag... Annars spänns det ganska friskt framför badrumsspegeln ;)

  SvaraRadera
 2. Hihi, vad jag känner igen mig! Har också hittat ett ställe på gymmet som är väldigt smickrande, bär gladeligen dit alla hantlar fast det finns plats betydligt närmare :) känner mig löjlig och hoppas verkligen att ingen fattat (har dom säkert), samtidigt är det ju väldigt inspirerande att stå just där :)

  SvaraRadera
 3. Elbe - lyxa till det med en tesked mjölk? Jag vill inte på något sätt inkräkta, men pass på matmonstret...

  SvaraRadera
 4. anonym: inte för att jag ska svara i elbes ställe men vill bara säga att jag inte uppfattade meningen som du. läser och tolkar det som att hon får ont i magen av mjölk och lyxat till det med mer än den vanliga teskeden fastän hon vet att hon kan få just ont... men jag kan ju såklart ha fel, jag med :)

  /zandra

  SvaraRadera
 5. Exakt Zandra. Anonym, du läste för fort. Normalt är det alltså 1 tsk och idag så blev det alltså ja nån deciliter i varje kaffe kopp x 3. Och det handlar inte om kalorier förstås - utan att inte sätta igång matsmältningsapparaten innan lunch.

  SvaraRadera
 6. Jodå det spänns främst hemma vid badrumsspegeln när jag borstar tänderna. Tycker om mina Borås som har så fin form nu, det har de inte haft förut!

  SvaraRadera
 7. Ehh, jag tror jag spänner mig mer och mer framför spegeln. Ju mer musklerna ökar, desto roligare liksom. För någon dag sedan när jag redde ut blött hår framför spegeln så blickade jag bara ner på benen och lårmusklerna syntes i avslappnat läge - klart jag var tvungen att spänna lite och se hur det syntes..hehe. Jag blev nästan löjligt nöjd när en ådra på underarmen syntes när jag körde biceps, och därefter tittar jag mer noggrant på mina armar. Visst, det känns lite fånigt men det är även ganska roligt.

  SvaraRadera
 8. Här spänns inte mycket! Men å andra sidan så har jag ett skyddande lager... ;0)

  SvaraRadera
 9. Jag spänner så glatt och tar kort på mig själv TROTS att folk ser och iakttar och kanske flinar åt mig. Jag bryr mig inte om jag är tramsig, de ska man inte! Jag gillar min kropp, den gillar att spegla sig :D

  SvaraRadera
 10. Haha, jag brukar bara spänna hemma ;P Känns lite pinsamt om någon skulle komma på en på gymmet. Men ibland när jag får riktigt bra pump i tex biceps kan jag smita in på toa innan jag byter om bara för att kolla i spegeln, haha ;)

  SvaraRadera
 11. Vadå är det jobbigt att hälsa på någon? sjukt dålig attityd..

  SvaraRadera