fredag 8 juni 2012

Tårta på tårta

Ikväll blir det eldprov. Först ska jag till optikern (nya linser - jag är blind as a bat, de solglasögon ni ofta ser mig i är slipade och ljusnar när jag är inomhus). Sen AW på en kompis innergård där det ska bjudas plockmat, dricka och tårtor... det sistnämnda brukar jag ändå inte gilla (om det inte är glasstårta) men jag säger det i alla fall inför er: jag kommer inte att äta tårta. Och inte dricka alkohol heller - inte värt det och jag vill inte ha heller.

Plockmat däremot låter bra - det som är godast ska få slinka ned, i lagom mängd!

5 kommentarer:

 1. Oh, du får berätta om hur det gick!

  SvaraRadera
 2. Ja, intressant att höra sen! För i en del sammanhang är det så jobbigt att tacka nej. Jag känner mig helt enkelt oartig! Jag vet, jag vet - det är min hälsa och jag bestämmer - ändå kan jag inte låta bli att tycka det känns taskigt att säga nej när folk ansträngt sig och bakat och lagat? Tror faktiskt jag själv kan bli besviken om folk inte smakar när jag bjuder? Alternativet att "låtsasäta" känns ännu skummare. Vad säger ni?

  SvaraRadera
 3. oh my! Jag åt just fyra bitar tårta! Loove tårta! Men det är planerat så jag blir bara glad. Lite träning på det så är man god för sängen sen. Men iom att socker är uteslutat annars känner jag flödet i kroppen nu, socker ÄR ett gift..

  SvaraRadera
 4. Hej hej
  Ja nu ligger jag här kl ett på natten och har ätit typ
  Frukost... Jag har provat den här nya periodiska fastan,
  Ja det fungerar på dagen men sen vaknar jag på natten
  El inte kan somna av just !! Hunger !! Och kan inte somna om så ,Utan jag bara måste äta :)) har du känt av det ?
  Kram jess

  SvaraRadera
 5. hoppas det kommer massa bilder sen! :)

  SvaraRadera