tisdag 26 juni 2012

Ladies who lunch

Idag tog jag en spontanlunch med den här damen!


Då jag började skriva min blogg kommenterade jag ofta på Olga Rönnbergs blogg och därifrån fick jag med mig en väldigt ivrig och pratsam Beata som började kommentera långa rader under alla mina inlägg. Jag blev lite fundersam men samtidigt smickrad över denna uppmärksamhet... :-) Och hon visade sig vara en ganska cool person, som hyllat mig åtskilligt i sin egen blogg som blivit allt större och bättre under det år som gått. Och numera är dock Beata själv minst sagt en bloggkändis så jag tyckte det var dags att vi började med lite tvåvägskommunikation på samma nivå - bara nu inte hennes bild av mig raserats... ;-)


Vi åt på Blueberry förstås - min hälsosamma favorit. Vi har aldrig träffats och aldrig mailats eller chattat men nog hade vi en himla massa saker att säga varann ändå. Inte allt för mycket om träning men man har ju så mycket annat gemensamt då man är i samma ålder och har barn och familj. Jag åt en morot/mango-soppa (njet på den - för mesig och vattnig) och Beata åt en hal och smulig laxwrap väldigt elegant måste jag säga. Väldigt trevligt var det hela och jag hoppas vi ses igen, något mindre nervösa denna gång förhoppningsvis ;-)Fotograf: Beatatjata. Det var roligt att försöka få till en bild där jag inte syns, alla bloggare har ju sin egen bildstil och denna är definitivt Beatas ;-)

8 kommentarer:

 1. Mkt bra bild, ni har verkligen fångat era stilar :)

  SvaraRadera
 2. åh va roligt! Det är som att två av ens kompisar blir ihop. =) (förutom att jag inte känner någon av er..)

  SvaraRadera
 3. Diggar Beata, störtskön stil på hela henne.
  Önskar hon kunde va min kompis! Ha ha ;o)

  Kul att ni funnit varandra! 😊

  SvaraRadera
 4. Gillar verkligen bilden, den fick ni till bra!

  SvaraRadera
 5. @ klaudia: du FÅR vara min kompis! Alla får vara med! Alla får vara lucia!
  @ Elbe: hade behövt flera timmar! Har ju kommit på massor av frågor EFTER daten. Borde förberett mig bättre. Kommit med ett block fulltecknat med frågor och skrämt livet ur dig :-)

  SvaraRadera
 6. Hihi, vad ska vi hitta på för skojbild imorn då?! ;-)

  SvaraRadera