onsdag 20 juni 2012

Bikini bootcamp dag 27 av 28: Hudlös


Så.trött. Kotten har hosta om nätterna och vid läggdags, kanske falsk krupp, kanske inte, men oavsett gör det vår nattsömn minst sagt sporadisk. Efter flera nätters sömnbrist känns det nu som om mina nerver är ledade på utsidan och det blev tre stora koppar kaffe i förmiddags.


Eftersom jag nu då ska försöka att inte träna på ett tag för att läka ut min förkylning så ligger endorfinerna lågt och jag lider - saknar verkligen den där energikicken jag får efter ett pass vid lunch och som håller mig vid liv under segtrötta eftermiddagar. Kaffe - och bra mat förstås - får agera ersättare, inte riktigt samma känsla.


Solljus också kanske, ska ta mig ut en sväng nu på lunchen.

7 kommentarer:

 1. Önskar jag också kunde få känna pigghet av träning nångång, men jag blir bara extreeemt trött. Så pass att jag ibland helt enkelt inte vill träna, eftersom jag vill orka med annat... "tur" att jag inte har ett jobb just nu. :P

  Kanske det som är problemet, att man inte har något att göra efter träningen, hålla igång. man kommer hem, käkar, o.. ja, sitter.

  SvaraRadera
 2. Lider med dig! Lite samma känsla och endorfin/sömnbrist här.

  Tipset: gör något jäkligt läskigt! Då får du i alla fall lite adrenalin som piggar upp! :)

  SvaraRadera
 3. Massa energikramar! Leta solstrålar!

  SvaraRadera
 4. Skickar en massa energi jag med :) Kram!

  SvaraRadera
 5. Man får överleva på de sätt man kan när the real deal (sömn och endorfiner) inte finns på menyn. Tacksamt är att när man väl fått den där sömnen och kommit igång med träningen igen så mår man så otroligt, oförskämt BRA. Skönt med långhelg nu!
  Hoppas att ni båda kryar på er.

  SvaraRadera
 6. Helt annan sak; vilket vacker halsband. Älskar dina vanliga kläder outfits lika mycket som dina träningskläder!

  SvaraRadera
 7. Jules: Tack : )Fina halsband piggar alltid upp en lite striktare jobboutfit! Detta är ifrån Indiska, jättefint med svarta ringa i tygband...

  SvaraRadera