tisdag 26 juni 2012

Dä gick bra!

En kort resumé av min första transportlöpning till jobbet (observera att alla tider är c:a-tider!)

07.04 Puss hejdå Mr och sovande kottelill. På med jacka, ryggsäck, dojor, Anja Perssons sommarprat.

07.15. Det här var ju härligt! Allt känns bra, fötterna i barfotaskorna känns bra (fast jag tejpade dem på ovansidan där jag förra gången fick skavsår och det var tur märker jag!)

08.21. Backe - då går jag och vilar mig lite! Tänk vad härligt utan krav. Ingen runkeeper på, inga stresstider att passa.

07.23 Okej min rosa löparjacka är fin men kommer bli alldeles för varm. Av med den.

07.32 Ahh... svalt och skönt. Fast nu blev det mer uppenbart att bröstremmen på löparryggsäcken känns något malplacerad för en kvinna. Den stora frågan är ju liksom; nedanför eller ovanför...?

07.40 Hej stirrande gubbe/tant/hund nummer 57 JA jag är ute innan 8 på morgonen i bara linne jag SVETTAS!

07.50 där var Anja klar, jag går lite igen och byter till radion.

07.52 Viker av in mot stan. Men hittills har jag sprungit hela vägen längs vattnet - så vackert!

08.04 Strax över 8 mycket lugna kilometer avklarade, nu promenerar jag de sista minuterna och varvar ned!

08.13 Framme och dags för dusch. Ojdå - min vattenflaska (som inte är en vattenflaska utan en babymugg, var allt jag hittade) hade skvalpat ut och blött ned trosor och byxor. Äh, det får gå ändå...

08.30. Vid skrivbordet och redo för jobb!

18 kommentarer:

 1. Grymt jobbat! Tänkte ge mej på detta i morogn =)

  SvaraRadera
 2. Va härligt skrivet! Och va roligt att det gick bra, låter som en bra start på dagen!

  SvaraRadera
 3. Så duktig du är! :-) härligt att starta morgonen med träning.

  SvaraRadera
 4. Hur gör du med PF när du nu sprungit på morgonen? :) väntar du ändå till lumchtid eller äter du något efter löpningen?

  SvaraRadera
 5. Härligt !! Är lite sugen själv att springa till jobbet men har inte hittat ngn bra rygga att ha sakerna i.. Har du ngn du kan rek? Som får plats med lite kläder, matlådor ..
  =)

  SvaraRadera
 6. Tack hörni!

  Sofia: Ja det var klurigt! Bestämde mig för att prova lite olika upplägg. Om jag tränar styrka på morgonen (vilket jag inte provat under PF) tror jag att jag kommer ta BCAA varje timme fram tills lunch men inte äta ngt, då jag kör kondition var jag mer osäker. Jag bestämde mig för att lyssna på kroppen, kände mig hungrig så åt en portion gröt (det enda jag hade här på jobbet). Kändes lite tungt i magen... måste läsa på lite mer om morgonkondition under PF.

  SvaraRadera
 7. Maria: Matlådor låter tungt - kan du inte ta med dem dagen innan? Jag skippar även tunga grejer som min neccessär och skor, har det på jobbet. Jag har en ryggsäck från Salomon som jag köpt på Stadium, en liten modell.

  SvaraRadera
 8. SÅ.JÄKLA.GRYMT. Imponerad! Ha en finfin dag! Kram, Anna

  SvaraRadera
 9. Super!! Jag jobbar hemifrån, så jag får springa rundor runt huset istället :)
  tack för fin inspiration!

  SvaraRadera
 10. Fint jobbat! Men va inte Anja lite väl seg att springa till tyckte du? Bra innehåll men lite för långsamt tyckte vi. Lyssnar i bilen på väg till storstan :-)

  SvaraRadera
 11. Vad fridfullt det låter. Synd att man jobbar hemma oftast. Eller är i stort behov av tung utrustning om man inte gör så.
  Vad är det för väska du har? Har ändå tänkt skaffa en men lite klurig djungel det där.
  Ha en trevlig tisdag!

  SvaraRadera
 12. Åh så härligt det låter! Bra jobbat :)

  SvaraRadera
 13. Snyggt jobbat! Hur gör du med din PF när du springer? Jag känner mig väldigt velande, är orolig över att kroppen går på musklerna pga gamla regeln "spring inte före frukost, promenad gäller på fastande mage". Att då springa och sedan vänta med att äta ytterligare flera timmar känns lite läskigt.. Samtidigt har ju PF och de goda hälsoeffekterna motbevisat massor av gamla dödssynder (tex gå aldrig utan mat längre än tre timmar-dödssynden :))

  SvaraRadera
 14. Men förlåt, såg nu att ni redan varit på den bollen!

  SvaraRadera
 15. Riktigt bra jobbat :) Jag är lite dålig på det där med transportlöpning men jag blir alltid lika sugen på det när jag läser om andra som får till det. Första steget kanske skulle vara att inhandla sig en liten, liten ryggräcka och prova. Transportlöpa på skoj och se hur det känns med väska. Ja, det är nog vad jag ska göra :)

  Ha en finfin dag! Och vad roligt att du träffat Beatatjata idag, hon är ju råball!

  SvaraRadera
 16. Välkommen till transportlöpningens fina värld! Hoppas du kommer trivas :)

  SvaraRadera
 17. Vilken härlig start på dagen!! :-) Bra jobbat!!!
  Riktigt bra o peppande blogg!!

  SvaraRadera
 18. Vad grym du är som kör en "enkel" transportlöpning på någon timme eller mer! Herregud! De flesta jag vet kör sina transportlöpningar till jobbet på typ 20 minuter! Heja!

  SvaraRadera