onsdag 25 april 2012

"Pepparkakssmet"

Okej, jag gjorde en batch till av gårdagens succé. Jag var tvungen att prova att ha i pepparkakskrydda. För det vet ju alla hur syndigt god smeten man bakar mjuk pepparkaka av är. Mmm-hm.

5 kommentarer:

  1. Pepparkakssmak låter gudomligt! Hade du i jordnötssmör eller banan då också?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jepp båda. Det krävdes rätt mkt pepparkakskrydda för rätta smaken. Mums till päronbitar!

      Radera
  2. Elbe har du sett att dem har öppnat nomineringen för blog awards nu! Nu måste du skriva om det så vi kan rösta på dig :)) //A

    SvaraRadera
  3. åh detta ska jag testa i helgen! Tänkte prova göra "cookie dough" varianten också, tack snälla för bästa inspirationen! Funderar dock på vilken typ av jordnötssmör du använder? Är det någon speciell "tränings-jordnötssmör" som du har beställt eller är det helt vanlig från ICA? Trodde dem innehöll väldigt mycket socker men kanske har fel :) //Emma

    SvaraRadera
    Svar
    1. Både ja och nej. Den finns på ICA, men innehåller inget socker. Green choice är märket! :)

      Radera