fredag 20 april 2012

Ganska skön morgon

Att jobba hemifrån har både sina för- och nackdelar. Men sådana här dagar av aprilväder (snöblandat regn i Stockholm) så är det himla skönt. Att lämna kotten, traska hem och börja dagen i soffan med tidningen och en stor tallrik kvarg och müsli, äggmackor och en ångande kopp te. Burr ;-)

3 kommentarer:

 1. Hej! Jag tänkte testa göra dina proteinbullar och bars :) har bara en fråga, jag bor utomlands och det är svårt att hitta alla ingredienser ;) nu har jag äntligen gittat en jordbörssmör och det står att det är 100 % jordnötter och inget tillsatt socker, den du köper är det också 13 g kolhydrater per 100 g? Tack för en väldigt inspirerande blogg! Med vänlig hälsning, Maria

  SvaraRadera
 2. Jo, det är härligt med såna morgnar :)

  SvaraRadera
 3. Hej! Låter som en härlig början på dagen! Själv upptäckte jag din blogg för inte så längesedan och som du inspirerar mig med din sunda inställning till hälsa och livet. Tack! Jag har börjat att springa så smått igen och inser att mina skor som jag köpte för sju år sedan behöver en uppdatering (nä, de är inte direkt välanvända..). Har du tips på vad man ska tänka på när man köper löparskor som man också kan ha på gympass?
  Hoppas att resten av kvällen också blir härlig :)

  SvaraRadera