söndag 29 april 2012

Fried rice?

Nä, men tänk att riven blomkål kan se så lik ut. Stekt i smör, lite buljong att späda med, salt, peppar och en dutt curry. Hur ofta äter man ris inte för smaken av riset utan för att ha något som ska "suga upp såsen" och "man måste ju ha något till". Ät detta istället!

6 kommentarer:

  1. Hittade din blogg för någon vecka sen och är helt fast! Har börjat läsa bakifrån genom arkivet. Har tränat regelbundet till och från hela livet men har precis vridit upp en högre växel på träningen och börjat sätta mål, så då passade det perfekt att hitta din blogg.
    Tack för bästa tränings/hälso-bloggen!

    Angående blomkålen ovan, kokar du den innan du river och steker sen? Eller river du och steker direkt? Har en blomkål som ligger och väntar i kylen och vill testa :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Välkommen hit kram! Jag river och steker direkt. Snåla ej med krydda är ett tips.

      Radera
  2. Det ska jag prova! har själv fått dille för vitkål i alla dess former.. stekt och kokt. Jisses. Funkar ju till ALLT!

    SvaraRadera
  3. Visst är det gott! Såhär ser min favorit ut. Tillräckligt gott att inte äta någonting till =)

    http://lisasgodbitar.wordpress.com/2012/02/29/blomkalsris-med-lime-och-chili/

    SvaraRadera