måndag 2 april 2012

Gym do's

Tofs, knut, inbakad fläta, tvinnade sidor, luggfläta och förstås hårband i alla storlekar, färger och former. Utomhus; mössor och plannband i starka färger. Visst är det sköj att ha lite variation på frisyren då man tränar? Vi tillbringar ju trots allt många timmar svettandes och även om prio 1 är att få barret ur ansiktet så gillar jag ibland att trixa till det lite extra. Vad är era favoritträningsfrisyrer?


14 kommentarer:

 1. Oftast blir det hästsvans eller knut, men slår till på en fläta ibland också:)

  SvaraRadera
 2. Hade velat säga inbakad fläta men kan i princip inte göra en sådan så blir i regel bara en vanlig tofs. Men skam den som ger sig, för övning ger ju färdighet :)

  SvaraRadera
 3. Jag är tråkig, kör på samma jämt. Tvinnar svansen rätt hårt och sen snurrar jag ihop det till en knut. Jag har rätt långt hår, och jag gillar inte när håret blir blött av svetten. Sen är det här enda sättet att få knuten att verkligen sitta fast, på andra sätt så lossnar den sakta men säkert när jag springer, och det finns inget som irriterar mig mer än att behöva stanna för att fixa något sånt.

  SvaraRadera
 4. Fantasilöst här. Slänger upp det i en vanlig tofs eller drar ihop det till en slarvig knut därbak.

  SvaraRadera
 5. Jag är trist med håruppsättningar. Ett tag, när jag hade långt hår, försökte jag få till det med hårpinnar, finns massa roliga "buns" man kan göra! Det var kul! Men det funkar inte om man hoppar och studsar ;)

  Nuförtiden är det vanliga mammatofsen. Typ varje dag. Triiiist, jag vet. Hahaha.
  Jag klippte mig kort i höstas. Såpass kort att det inte fungerade att använda hårband. Då var jag lite mer kreativ. Fast nu funkar hårbandet igen.. ;)

  SvaraRadera
 6. Tofs, eller knut med en hajtand i. Beror på vad jag tränar, fläta fungerar också. Luggen fast med spännen, typ i fläta. Skulle så gärna vilja ha sånadär band i huvet som du har, t.ex. det flätade, men de hålls inte för halt hår och för litet (konstigt format?) huvud..

  SvaraRadera
 7. En lite lätt inbakad (orkar aldrig göra en med jättemånga rader) fläta håller oftast allt på plats, så att håret inte skumpar runt. Annars är en tofs eller om man bara kör på t.ex. crosstrainern en boll som hålls på plats med dubbla, eller en tight tofs. Har ganska långt hår (och mycket!) och hatar när det hänger o slänger - förstår inte alls hur folk kan ha håret utsläppt o hängande, om det är längre..

  Men har jag lugg så är det flera spännen som gäller :)

  SvaraRadera
 8. Jag brukar samla ihop mitt ganska korta hår till en tofs. Och för att få med allt så använder jag mig att ett brett Bula pannband i rosa med gul/vita blommor på

  SvaraRadera
 9. jag brukar antingen köra på hög knut och hårspännen så den misslyckade luggen håller sig på plats eller så tvinnar jag eller flätar in luggen och har antingen knut eller hästsvans :) kan absolut inte träna med håret hängande i vägen, då blir jag sjukt irriterad och tänker BARA på det.

  SvaraRadera
 10. Om jag hade haft lika snyggt hår som dig hade jag varierat i oändlighet, dock blir det fläta eller svans, tråkigt men praktiskt :)

  SvaraRadera
 11. Hög hästsvans som jag flätar :)

  SvaraRadera
 12. Vad roligt, jag gjorde ett inlägg om träningsfrisyrer för något år sedan, fortfarande ett av mina favoritinlägg faktiskt. Den utbakade luggflätan har kommit till hos mig sedan dess, så det är en favorit för tillfället

  http://skynda.blogspot.se/2010/08/hairdos.html

  SvaraRadera
 13. Oftast tofs/knut och ibland inbakad fläta, beroende på tid och ork... ;)

  SvaraRadera
 14. Önskar att jag också hade fylligt hår att kunna göra fler olika frisyrer med! :( Längden är typ i mitten på skuldrorna, men vad hjälper det när inte volymen finns? :/ Ser ut som en retard när jag har toffs till mitt runda ansikte och 3 hårstrån på huvudet ;)

  SvaraRadera