torsdag 12 april 2012

Fiffig sport-BH

Det där med att stoppa upp BH:n är kanske inte så tokigt ändå...

Från Lululemon, finns här!

6 kommentarer:

 1. Fiffigt! Har du händelsevis bra koll på sportbh:ar? Jag har uppenbarligen mina bröst längre ner än genomsnittet för om den ska sitta bra runt om så trycker de in i axlarna, skulle behöva en med reglerbara band, det finns ju men nästa problem är att jag har förhållandevis små bröst, generellt sätt så de man kan ställa in axellängden på har spännen där bak, inget fel med det förutom att det inte verkar finnas i min storlek :/ spännen är visst bara till för om man har större bröst. det är som minst c kupor de jag hittat om det ska vara litet runt om (typ 70, b behövs), har provat alla jag hitta på stadium & intersport, har du händelsevis något tips på vart man ska kolla annars? vore väldigt snällt (: tack för en bra blogg!

  SvaraRadera
 2. Så smidigt. Jag lägger ju alltid både nycklar och mp3-spelare i sportBH:n :)

  SvaraRadera
 3. Jag brukar också alltid ha nycklarna i bh:n :)

  SvaraRadera
 4. Gillar fickan för nyckeln, men mobilen vill jag nog inte ha skumpandes på mina bröst :D Fast förr sprang jag nog med iPoden nerstoppad i sportBHn, men så är den ju lite mindre än en telefon den också.

  SvaraRadera
 5. En sån där behöver jag! Eller förresten, helst vill jag ha löpartights med fler/större fickor.

  Gillar ditt inlägg om "famous PTs" nedan. Det är verkligen dumt att låtsas vara för stor för att inspireras av andra. Bra rutet.

  SvaraRadera
 6. Det där pappret blir ju galet svettigt på två röda! ;)

  SvaraRadera