torsdag 8 mars 2012

Samarbete: Drop of Mindfulness!

Ni frågar mig titt som tät om klädsamarbeten och jag har berättat att jag tidigare avböjt flera sådana på grund av att det inte känts bra. Antingen har jag inte känt att jag kan stå bakom företaget i fråga eller så har jag inte gillat kläderna. Nu så har jag dock hittat rätt:

Drop of Mindfulness ♡ Smaljeansen!

Mitt första möte med DOM:s kläder var i somras då jag var på bikramyoga på Perfection och det hängde ett par toksnygga brallor i deras shop. Jag gillade färgerna och skärningen som hintade om att de satt grymt bra över rumpan, jag klämde lite på dem och gick hem och googlade. Lite senare skrev jag det här inlägget och fick veta att ni också gillade kläderna. I vintras hörde DOM av sig till mig i ett annat ärende, vi upptäckte en ömsesidig uppskattning och det ledde fram till ett samarbete.

Förutom schyssta kläder och ett väldigt trevligt bemötande från gulliga Jill på DOM finns det en till sak som jag gillar. Företaget har engagerat sig i Project Playground; ett ideellt projekt som strävar efter att hjälpa barn som växer upp i en utsatt miljö till en meningsfull fritid, och dit går även 5% av deras omsättning. Förhoppningsvis kan jag skriva mer om detta senare!

Jag har fått hem ett gäng plagg som jag tänker utsätta för rediga prövningar; gymsvett, löpningssmuts och tänjande yogapositioner - återkommer med rapport! ;-)

Vad tycker ni om Drop of Mindfulness?

12 kommentarer:

 1. Verkar helt klart vara ett intressant projekt.

  SvaraRadera
 2. Spännande! Har nyligen hört talas om dem, kollat deras hemsida några gånger. Mycket snygga kläder och som du säger deras projekt är väldigt fint!
  Ska bli kul att höra vad du gillar deras kläder!
  = )

  SvaraRadera
 3. Jag har inte testat1 Men jag gillar att de engagerar sig :) Toppenkul!

  SvaraRadera
 4. Jag har de underbara shortsen med inbyggda underpants :) Både de rosa från senaste kollektionen och ett par turkosa från i höstas. Jag äääälskar dessa shorts! Skulle kunna ha ett par till var dag i veckan, hihi! Färgglatt och lite vågat, då menar jag i både färg och form. De flesta tjejer tränar ju i tights eller 3kvartsbyxor, i det sällskapet är det lätt att sticka ut. Toktesta resten av plaggen nu, så att jag vet om jag behöver dem :)

  SvaraRadera
 5. Damn you woman. Just nu vill jag vara du. SÅ mycket gillar jag Drop of Mindfulness. Så smickrande och snygga kläder. Lotta ut några bland oss är du underbar?! :)

  SvaraRadera
 6. Toksnygga kläder!!

  Delar med mig av min nya träningspepp-playlist :)

  http://open.spotify.com/user/jennypenny7909/playlist/6bKbuNtrRDLT7ISC939rnl

  Kram Jenny B

  SvaraRadera
 7. Jag gillar! Har ett svart, superskönt linne som jag bara älskar! Grattis till ett roligt samarbete!

  SvaraRadera
 8. Men gud vet du senast förra veckan kollade jag på deras kollektion och tänkte det var riktiga Elbe-kläder! Alltså att du typ din kropp och livsstil skulle passa dem sååå bra :))

  SvaraRadera
 9. Ser jättefina ut! Ja, vi vill ha tävling!!! :-)

  SvaraRadera
 10. Åh vad coolt! Ska du vara modell för dem också? Du skulle vara skitsnygg tror jag kram!

  SvaraRadera
 11. Vad roligt! Fina kläder, roligt projekt och äntligen en ny snygg hemsida där plaggen presenteras på ett snyggt sätt! Gillar :)

  SvaraRadera
 12. Åh jag fullkomligt älskar DOMs kläder också! : ) Har precis köpt lite träningskläder från dem och de är helt UNDERBARA! <3 : )

  tack för en bra blogg! : )

  Kram

  SvaraRadera