måndag 12 mars 2012

Storbystad och på jakt efter en bra sport-BH?

Den här videon är gjord av en amerikansk tjej men de flesta av märkena hon talar om är ändå välkända för oss här i Sverige också. Bra tips tycker jag (som en gång i tiden var en storbystad tjej ;-)

2 kommentarer:

  1. Jag vet inte jag, har man riktigt stora bröst tror jag inte att man hittar bra sportbh:ar i sportaffärer. Storlekarna finns inte, och de som faktiskt finns är dåligt konstruerade. Man blir bara förbannad och känner sig fet, och varför är så många sporttoppar så urringade?! Jag vill inte visa klyfta på gymmet, jag är ju där för att träna, inte för att få ragg. Jag går till riktiga underklädesbutiker och BER om hjälp. Jag har en från Abecita som är fantastisk, och en från Shock absorber. De var dyra som fan, men det är ju ändå inget i jämförelse med vad man lägger på t.ex. skor och de är ju riktig ingejörskonst. =)

    SvaraRadera
  2. Hörde en gång att om man har över C-kupa ska man inte använda modeller utan knäppning i ryggen/som man drar över huvudet (sådana som är märkta i S, M och L) för en sådan modell kan aldrig sitta tight nog kring bröstkorgen för att ge en större byst bra stöd.

    Som vanligt förvånad över att Shock Absorber inte omnämns, skulle aldrig orka mecka med "vanliga" sportbh:s och sporttoppar med inbyggd bh. En Shock Absorber och E-kupan sitter på plats oavsett utmaning.

    SvaraRadera