onsdag 7 mars 2012

Strenghtspo i svartvitt

6 kommentarer:

 1. hello! Verkligen sporrande bilder! Du jag har ett problem med gymmningen... har nämligen en liten på 6 mån hemma o jag är själv stor del av tiden. Jag har svårt att komma ifrån för att gymma o har innan gjort gym med bebis. Typ armhävning ner m puss, lyft honom över huvudet för axlarna, tränat bröstmusklerna genom att hissa upp honom när jag ligger på rygg samt upp med höfterna när han sitter på min mage för rumpan samt benböj med honom i famnen... kan jag köra på dessa eller missar jag någon viktig muskelgrupp? tacksam för svar!!

  SvaraRadera
 2. hello! Verkligen sporrande bilder! Du jag har ett problem med gymmningen... har nämligen en liten på 6 mån hemma o jag är själv stor del av tiden. Jag har svårt att komma ifrån för att gymma o har innan gjort gym med bebis. Typ armhävning ner m puss, lyft honom över huvudet för axlarna, tränat bröstmusklerna genom att hissa upp honom när jag ligger på rygg samt upp med höfterna när han sitter på min mage för rumpan samt benböj med honom i famnen... kan jag köra på dessa eller missar jag någon viktig muskelgrupp? tacksam för svar!!

  SvaraRadera
 3. Elbe! Nu tycker jag att vi ska få läsa om dina styrkeresultat från styrkeperioden. Du har ju lovat...

  SvaraRadera
 4. True på den första! :)

  Kolla min blogg, viktigt senaste inlägg!

  SvaraRadera
 5. Härliga bilder!
  Springer du på asfalt eller har du hittat ngt spår?

  SvaraRadera
 6. Carolina: Låter riktigt bra men lägg till ryggövningar och coreövningar! Jag har några förslag i mitt hemmaprogram för löpstyrka, du får känna vad som funkar med din post-gravidform annars finns det massor du kan googla fram om du söker på hemmaträning. Kul med armhävning med puss, sådana gjorde jag också en gång i tiden. Lycka till!

  Anna: Jag skäms. Tack :)

  Kaffe: Inte ett spår men i alla fall några skogsvägar! Så det har blivit hyfsat mycket mjukt underlag. Jag springer nya vägar varje gång och utforskar vårt nya bostadsområde.

  SvaraRadera