torsdag 15 mars 2012

Dagens no excuse-workout

En liten cirkel som jobbar coremusklerna (bland annat). 30-45 sek / övning, kör 3 varv. No excuses!

10 kommentarer:

  1. Åh, det såg bra ut !!
    Vad hittar du dessa övningar ? :)

    SvaraRadera
  2. Kommer några frågor här och jag hoppas du orkar svara :)
    Jag vill gå ner ca 10 kg till, gått ner ungefär 10 hittills.
    Jag tränar lite löpning och lite styrka hemma (har hantlar och sen mycket med kroppstyngd.). Varierar i veckorna mellan 600-900 kcal/dag och en kväll i veckan kan jag äta lite godis eller så. Så den dagen blir det runt 1000 kcal extra.
    Först blir jag lite frustrerad att jag tappar så pass lite fast jag tränar ca 5 dagar i veckan och äter strikt med mellanmål och allt.
    Styrketräningen märker jag av, och jag har fått muskler på armarna, MEN fettet (speciellt på undersidan)vill inte försvinna.
    Har du några tankar/tips?
    Och har du några bra övningar för INSIDAN av låret?
    Tack för världens bästa blogg!

    SvaraRadera
  3. Du räddade min träning idag!! Tack Elbe!

    SvaraRadera
  4. Amanda: åh, lite överallt - ngn mailade denna.

    Trillis: Va kul, kör hårt!!!

    Anonym: 600-900? Då har du nog tyvärr dragit på ett fall av riktigt dålig förbränning... min kropp skulle aldrig släppa fett om jag åt så lite! Minst 1200 tycker jag du ska ligga på, annars så kommer du inte tappa ngt nu och när du väl börjar äta "normalt" kommer du gå upp i vikt eftersom kroppen har sänkt förbränningen... inte kul!

    Dessutom kan jag tänka mig att du känner dig mer sladdrig än vad du skulle behöva, musklerna skulle säkert växa ännu mer om du åt mer = du skulle bli fastare i kroppen. Så;

    - öka maten
    - lägg till en timmes promenad om dagen
    - se till att äta lagom mängd nyttigt fett (fett bränner fett!)
    var supernoga med att äta bra i samband med styrketräningen så att musklerna kan växa

    Lycka till!

    SvaraRadera
  5. Jaha, säger du "no excuse" så... :-) Sparar den dock till imorgon, när jag har mage på schemat. Jag håller precis på att försöka få in lite magträning igen, och är det något jag kan göra (trots delade magmuskler) så är det ju plankor...

    Smart det där med repet förresten, ska testa det på min kille och se om han lyckas bättre än med kvastskaftet :-)

    SvaraRadera
  6. Hej min pärla!

    Jag fattar inte vad som har hänt med mig, jag är ständigt trött, huvudvärk, yr, illamående och jätte jätte dålig aptit. Har alltid skuttat ut med hunden och gått långpromenader, börjat löpa osv. Men nu? Bakslag, orkar ingenting.

    Vill bara sova konstant.

    Vad kan detta vara? Fattar inget, det kom så plötsligt. Har aldrig varit med om liknande.
    Stor kram.

    SvaraRadera
  7. Hej! En kort och kanske vanlig fråga, jag är nöjd med vikt och storlek men celluliterna vägrar försvinna! Några tips? Vet att det är typ omöjligt att ta bort helt men minska dom iaf :) någon träningsform som ger bäst resultat? Styrka kondition? Tacksam för svar!

    SvaraRadera
  8. Tack för svaret! :)

    Ska lägga till promenad och mer kcal. Du tror inte att jag börjar gå upp i vikt igen då? om jag nästan dubblar intaget..

    SvaraRadera
  9. TACK! Jag är alldeles för seg för att gå till gymmet idag, men nu ska jag köra igenom detta lilla passet hemma så får jag gjort något vettigt iaf :) Ha en bra fredag!

    SvaraRadera
  10. Fannie: Men usch! Du är inte övertränad eller så? Men det låter som något annat tycker jag... Någon infektion i kroppen som segar ned dig kanske? Off bums till vårdcentralen tycker jag, kolla hälsan, järnvärden och sånt. Jag brukar själv vara dålig på att komma iväg men vara glad att jag gör det, de har ju bra koll. Hoppas du är piggare snart! Kram!

    Emma: Svårt... mina har försvunnit nästan helt men vad som gjort det är svårt att säga! Jag tror mycket på att försöka rensa från insidan.. gör ett test och drick typ två-tre liter vatten varje dag, fota dem och kolla om du ser skillnad efter ett par veckor. Annars styrketräna låren så kommer musklerna att "spänna ut" dem. Lite brun utan sol och skimmerkräm gör också tillfälligt det bättre ;)

    Anonym: Inte om du håller kolhydraterna nere tror jag, skippa spannmål och få carbs bara från frukt, grönt, bönor (kanske lite havregryn). Du får tänka att det är värt det! I muskelmassa är ju bra att gå upp också.

    Maggan: hehe toppen :)

    SvaraRadera