söndag 25 mars 2012

PW

Vi är ute och går. Tänkte ta bussen men det känns ju så bra! Sol i ryggen, svikt i stegen. Det känns verkligen att vi är gjorda att ta oss fram så här om ni förstår vad jag menar.

Vi har ägnat dagen åt barngympa och kalas och idag kommer Mr hem från en jobbresa till Italien med gåvor für alle. Fint ändå, det livet.

Vad har ni gjort i helgen?

16 kommentarer:

 1. Ha njutit av vädret. Varit ute så mycket man orkat. Planerat för nya altandäck i trädgården. Sen fick jag superbrs resultat på min vägning och mätning i morse :-)

  SvaraRadera
 2. Skrivit tenta, sovit, testat nya maträtter, gått långpromenad, bakat bröd. Och nu ska det bara slappas resterande del av söndagen.

  SvaraRadera
 3. Glad av att läsa dina små inlägg mitt i det här förfärliga, livet ÄR fint. Bara väldigt jobbigt ibland.

  Även här har vi njutit av solen, godsaker, träning och annat. Laddar för heltidsstart på nya jobbet på torsdag, mycket att se fram emot, mycket att vara nervös för :-). Kram på dig!

  SvaraRadera
 4. Mycket flängande med cykelkärra i helgen. Gym, yoga, storhandling, kalas och våffelfest. Inte mycket protein i våfflor. Undrar om man kan göra proteinvåfflor (som nyttiga pannkakor typ) utan att de fastnar i våffeljärnet? Härligt med soligt väder också, nu kommer snart våren på riktigt! Tänker på dig! Kram!

  SvaraRadera
 5. Njutit av sol, bakat goda bollar, bakat äckliga bollar och tränat en del. Sprungit i kvällssol! Skönt att höra från dig och hoppas du har det bra, trots sorg!

  SvaraRadera
 6. Varit ute mycket i finvädret. Grillat. Gjort och ätit våfflor på mandelmjöl. Handlat skor och kläder till mamman och den vilda bäbin. Just sprungit med efterföljande dusch. Typ det. Härligt med italienska gåvor :-) kram.

  SvaraRadera
 7. Energi in i sorgen, det behövs, och du får njuta av den. Viktigt att minnas i det stora hela. Jag har städat (så tråkigt men så välbehövligt) bland både bråte och känslor. Gråtit en skvätt över vad kroppen klarar och inte klarar. och gått på helt värdelöst spinningpass som jag gjorde till mitt eget. Galen instruktör...

  SvaraRadera
 8. Riktigt härliga och energifyllda vårbilder:)

  SvaraRadera
 9. Hej fina!
  Har njutit av solen bland 11 st 6 åringar i ett härligt utekalas. STORA kramen till dig!

  SvaraRadera
 10. Tränat med sambon för första gången på evigheter, köpt skor till barnen, sprungit intervaller, promenerat, städat och haft en kväll i stan med sambon. Vad mycket det låter som när man skriver ner det :-).

  I fredags hade jag en fin stund i vårsolen i minneslunden. Jag hämtade hem min pappas aska som ska spridas i havet. Det var en fin stund med årets första citronfjäril, men samtidigt så fruktansvärt absurt.
  Man kan ha fina stunder även i sorgen. Jag vet att jag i början inte ville unna mig att ha det bra ibland, men jag tror att det är väldigt viktigt att man gör det. Och det är ju lite lättare att göra det när solen tittar fram och fåglarna kvittrar.

  Kram

  SvaraRadera
 11. Jag har njutit av vårsolen, fått årets första fräknar, sprungit en del och umgåtts med vänner. En härlig helg med andra ord! Och för övrigt så älskar jag kottens knallgula skor!

  SvaraRadera
 12. Firat min son med tre kalas som fyllt hela 4 år :)

  SvaraRadera
 13. Gick också en härlig pw igår (och idag). Skönt att få njuta av vårluften!

  SvaraRadera
 14. Fina Elbe! Jag har varit bortrest, och catchar nu upp i bloggvärlden. Jag beklagar din sorg och känner med er, hoppas att du lyckas hitta ljusglimtar även i denna tunga tid. Kram!

  SvaraRadera
 15. Vad glad man blir när man märker att våren plötsligt har kommit!
  har varit i norge på jobb (och lite mys) i helgen. Bra helg mao. :) Trevlig dag!

  SvaraRadera
 16. Hej! Saknar dina inlägg, tänker på dig, hoppas att livet...fungerar, eller vad man nu kan önska i den här situationen. En sak i taget, en dag i taget. Tänka, minnas, sörja, vara tacksam för det som varit, vara tacksam för de som finns kvar. Kram!

  SvaraRadera