onsdag 7 mars 2012

Resultat av styrketräningsperioden: siffror

Tack AnnaPanna för att du är på mig, nu har jag tagit mig i örat och lagt upp styrketräningsresultaten. Det är ju superviktigt och intressant jag vet, jag har själv gottat mig i siffrorna men jag glömmer bort er!

Här hittar ni allt (har bakdaterat så att inläggen hamnar ihop sedan).

6 kommentarer:

 1. Härlig Elbe! Jag som varit borta från träning i en månad med influensa och lungproblem känner ny pepp med annalkande vår och solsken. Dina resultat inspirerar mig i gymmet. Inget fel med lite old fashioned tävlingsinstinkt..;)

  SvaraRadera
 2. Tänkte passa på att tacka för nätets absolut snyggaste träningsblogg, alla kategorier!! Och fantastiska tips, dessutom;) Du som gillar axelträning, har du några bra tips? Känner att det är supersvårt att få kontakt med axeln och nästintill omöjligt att öka på vikterna. Jag kör de gamla vanliga hantlar åt sidan, framåt och axelpress typ.

  SvaraRadera
 3. Bra jobbat!
  Vilken är favoritövningen/ var är du mest nöjd med resultaten?

  SvaraRadera
 4. Grymt bra!! Blev superinspirerad, ska också börja skriva upp exakt vad jag tränar, vikter osv. Kul att se om det ger några resultat!!

  SvaraRadera
 5. Heja heja! Grymt bra jobbat! Det är så skönt att jag äntligen insett att styrketräning lägger grund för all annan träning. Tidigare sprang jag bara och ville bli smalare, men hur kul är det att bara vara smal. Sådär tycker jag. Styrketräning ger ett bra fokus vad det gäller kosten också, muskler måste ha mat, annars kan man lila gärna strunta i det. Tack för bästa bloggen Elbe!!!

  SvaraRadera