onsdag 7 mars 2012

Taggar som taggar

Dagens träningsenergi kommer ifrån irritation och stress - så går det ibland. Tidsbrist, energitjuvar och dålig planering gör mig full av taggar just nu, dags att kanalisera och gå och lyfta tungt! Hur tränar ni då ni är arga?

9 kommentarer:

  1. Hur som helst! Tungt, intensivt, hårt, bara jag får göra det för att bli på bättre humör. Funkar alltid! Hoppas det gör det för dig också idag!

    SvaraRadera
  2. Jag springer. Fort och långt. Ibland lyfter jag vikter, men för det mesta är det ut och skena i skogen som gäller. Där kan man också skrika hur mycket fula ord man vill. Det passar mig.

    Jag avskyr energitjuvar. När du har lyft dina vikter ska du se att humöret är bättre och taggarna något mjukare igen. Kram!

    SvaraRadera
  3. Sticker ut och springer!
    Med 70-tals rock i öronen..

    SvaraRadera
  4. Beroende på anledningen till ilskan och frustrationen - tungt och fokuserat som satan.
    Eller så sticker jag ut en PWrunda - går och går och går och går tills jag glömt bort varför jag är arg.

    Ibland kan frustrationen dock bero på att jag tex inte fixar en övning som jag vill - och då händer det att jag blir så frustrerad att jag låser mig själv och inte kan klara den enklaste av saker. Då blir det till att kanalisera ilskan and walk it off a little ;) Eller slå på nån. Det funkar fint när man har gymbiffar till vänner med änglars tålamod haha..

    SvaraRadera
  5. Då tränar jag nästan som bäst och var ut min ilska i vikterna! Efter är jag som en ny människa!

    SvaraRadera
  6. Då springer jag, fortare än annars.

    SvaraRadera
  7. Hemligheten heter kampsport. :) Så skönt att sparka riktigt hårt för att få ur sig negativ energi och frustration. Lite fys på det så är man i hamn. Efteråt blir man alldeles fnittrig!

    SvaraRadera
  8. Högintensiv, svettigt, tufft, tungt. Huvudsaken är att såna där hormoner och grejs börjar flöda fritt i kroppen så att man mår lite bättre. Då funkar inte fjösträning.

    SvaraRadera
  9. Springer snabbt, sparkas och boxas i bodycombat eller tokdansar till prodigy (eller likvärdig musik) :)

    SvaraRadera