söndag 11 mars 2012

Kvällens middag

Proteinpasta med min killes suveräna köttfärssås, massor av parmesan och skönt grönt förstås, med olivolja och solrosfrön på toppen.

Vilken tallrik; drivor av protein, nyttigt fett, en liten andel långsamma carbs (från grönsaker) och en väääldans massa smak!

4 kommentarer:

 1. Proteinpasta var något nytt för mig och jag tycker att det låter väldigt spännande. Vad exakt är det och var hittar jag det?

  Har för övrigt precis hittat hit och kommer bli en trogen läsare. Du är verkligen inspirerande!

  /C

  SvaraRadera
 2. Den är verkligen god den där pastan!

  SvaraRadera
 3. Hej Elbe! Ramlade in på din blogg för någon vecka sedan och kan knappt slita mig. Fan vad bra du är. Grymma tips och framför allt, det bästa när man är ny - att man lätt hittar till alla gamla inlägg och kategorier!

  Jag har några frågor. Jag håller på och går ner i vikt nu, ca 10 kg till mitt mål. Första frågan; jag har ganska välformade vader och ben, inte pinnsmala men inte heller stora och rumpan börjar bli rätt vältränad MEN högst upp på insidan av låren vill liksom inte försvinna. Tips?! Är det styrka som gäller? Eller löpning? Eller något annat?

  Vill även få smalare över ryggen, liksom, några bra övningar? Tycker det är svårt att hitta..

  SvaraRadera
 4. C: Tack!! Kolla under etiketten recept.

  Kaffe: Jamen visst funkar den!

  Anonym: Jag tror på styrketräning, absolut. Det där sista sladdriga (just insida lår och antar att du menar baksidan på höfterna på ryggen) kan sitta kvar oavsett hur smal man blir, tricket är att bygga upp muskler kring, det där lilla extra "dras ut" och du ser och känns mycket fastare, promise! Tung styrketräning alltså!

  SvaraRadera