torsdag 8 mars 2012

Springa, springa, springa!

Ingen sol idag i Stockholm, men alla väder är ju löparväder. Dock känner jag mig lite småkrasslig (kotten, svärmor och svärfar är sjuka) så jag skjuter upp distanspasset en dag. Är det något som inte funkar för mig att göra då jag är småsjuk, så är det löpning (eller ja, jag tränar inte då jag är sjuk men då jag är snorig ibland).

Men ni andra Junkies kör väl? Det låter som ett riktigt skönt pass, lugnt och fint.

Någon som provat löpstyrkepasset än?

5 kommentarer:

  1. Jag har testat det en gång so far, och gillade det mkt. Explosiva knäböj - jiha! Blandade lite mellan hemma-/gymvarianten eftersom jag har en hel del utrustning hemma. Det blev kanonbra. Roligt med något nytt!

    Nu har jag ställt gymbossen också med 10 sek mellan övningarna så man hinner växla bra och inte stressar igenom passet - skall köra det igen imorgon med det upplägget, första gången blir ju mer test. Tänkte köra det 1-2 ggr och bara köra det som styrka nu medan jag kör rookie-passet.

    Hoppas du kvicknar på dig och ha en fin helg.

    SvaraRadera
  2. Håller tummarna att du inte blir mer sjuk än så. För det är ju aldrig roligt... Ska bli soligare imorgon tror jag!

    Ja, vi får snacka löpning nästa gång vi ses!

    SvaraRadera
  3. Segt hoppas du inte blir förkyld! Alla är typ sjuka och förkylningarna verkar seglivade..

    SvaraRadera
  4. Jag har precis gjort det! Samtidigt tittandes på Gokväll lördag, toppenbra, tiden går så fort då!

    Men insåg att det var 6 (!?) år sedan jag körde någon styrka överhuvudtaget så måste lära mig spänna core-musklerna.

    Har sprungit fem pass (började i förra veckan) på rookie-schemat, jag hoppas att det är en bra inkörsport för att komma igång med löpningen igen då mina benhinnor krånglar extremt mycket... Men har åkt mycket längdåkning i vinter så konditionen finns hyfsat där, men inte mina smalben!

    Jag är superpepp på det här, jag hoppas verkligen att det går vägen!

    SvaraRadera
  5. Körde styrkepasset häromdagen, grymt! Fast jag undrade lite - vilken ordning kör du övningarna i - dvs kör de ett set av alla övningar i tre vändor eller betar du av alla set i en övning innan du kör nästa övning? Och hur mycket vila har du emellan?

    SvaraRadera