tisdag 13 mars 2012

Stödstrumpeknarkare

Eller ja, kompressionsstrumpor heter det kanske... ;-) Sköna är de i vilket fall och jag ser allt fler bloggben med klädda vader, en stark trend! Idag var första gången som jag bar mina (som kommer ifrån Gococo) efter en längre springtur - heaven.

6 kommentarer:

 1. Jag äger faktiskt ett par. Och ja, det är äkta stödstrumpor. Från hälsokosten. Men de är rosa- och vitrandiga, söta och sköna på.. :)

  Hoppas det kändes fint att springa med dina!

  SvaraRadera
 2. Haha är verkligen en stödstrumpeknarkare jag med, tränar inte utan dom längre!! Har alla regnbågens färger från Gococo nu o idag låg det ett litet paket med fräscha vita compression strumpor i!!!
  Missa inte att tävla om ett par snygga o sköna dito från Gococo på min blogg!!!

  SvaraRadera
 3. Jag har också ett par som jag använder efter träning, har numera fivefingers och då är det lite svårt...får kanske klippa sönder dem ;) Men de är sköna även efteråt!

  SvaraRadera
 4. Jag har mina Gococo som jag vann på Smaljeansens FBtävling:) De använder jag på alla träningspass som jag inte har Fivefingers på fötterna. Spinning och löpning för tillfället. Men, skulle det komma kompressionstrumpor med tår på skulle jag lätt köpa dem och ha dem i mina barfotaskor :)

  SvaraRadera
 5. Flickor! Jag kan tipsa om kompressions-sleeves för vaderna om man uppskattar både tåskor och vadkompression under träning. Kolla Zensah eller 2xu t.ex.

  SvaraRadera
 6. Vart köper man såna här "stödstrumpor"?

  SvaraRadera