lördag 3 mars 2012

Lördag!

God morgon! Jag har just ätit det sista av frukosten (blåbär/banansmoothie och ärggröra på resten av gårdagens low carb-hamburgerbröd), lite sent med tanke på att jag ska springa snart.

Vi junkies ska ju köra intervaller, kanske rätt ny erfarenhet för några av er och jag har aldrig kört något liknande dagens upplägg.

Om detta stegringslopp så står det "att springa så tekniskt bra som möjligt i ganska hög fart", om ni håller musen över i:et bredvid texten ser ni.

Ni rookies och couchies kanske ska testa styrkepasset idag eller imorgon?

Och ni andra, som inte springer, vad tränar ni i helgen :-)

11 kommentarer:

  1. Med krånglande axel kan jag inte springa på riktigt, men jag ska ut och jogga-gå-jogga-gå och se hur axeln känns. Det har gått bra hittills men nu ligger utmaningen i att inte öka för tidigt. Axeln måste få chans att bli bra. Men imorgon planerar jag att gymma och då köra ben, ser fram emot att få ta ut mig.

    SvaraRadera
  2. jag har två basketmatcher att spela i helgen, så det blir massor med kondition för mig med!

    SvaraRadera
  3. jag ska springa!!! 18 km och jag är så taggad. underbart väder och 4 veckor sedan jag sprang sist (pga snö och nyinförskaffat gymkort som jag troget har använt) men nu gäller det!

    SvaraRadera
  4. Cxworx(corepass) och sha'bam(dans)! alltid dubbelpass på lördagar :)

    SvaraRadera
  5. Jag har grundat med ett "Mixpass" nu på förmiddagen! I eftermiddag/kväll ska jag ut och springa :) Imon är det spinning på kvällen, fast jag är sugen på något Vasaloppsinspirerat.. Typ fyra timmars spinning :P

    SvaraRadera
  6. Vill lämna en lite rapport om dagens pass! Jag är imponerad av mig själv & förvånad över hur lätt det gick! Wow ;) Tack för ditt pepp Elbe! Jag skippade dock stegringslopps delen för jag inte förstod hur det skulle utföras. Ska bli spännande att se hur detta utvecklas :)

    SvaraRadera
  7. Jag ska testa Crossfit!!

    Så glad :)
    Jag sprang igår, och körde din playlist.. Så bra!! Tack :)

    SvaraRadera
  8. Idag löpning (ca 5 km) imorgon vasaloppsspinning (4h)

    SvaraRadera
  9. Idag har jag bara hunnit med en promenad (ska slänga någon mer form av träning innan dagens slut) imorgon blir det vasaloppsspinnging för mig med ;D

    SvaraRadera
  10. Hittade din blogg av en slump när jag sökte efter recept och kommer följa den hädanefter :)
    Tränat body pump idag och tog en härlig promenad till och från SATS (precis fått tillbaka min lust till det passet igen efter månader med fokus på andra sorters pass) och har idag testat att göra proteinpannakakor efter ett väldigt letande efter ett recept som verkade bra.
    Tack för inspirerande läsning!

    SvaraRadera
  11. Vasan på en spinningcykel framför storbild i norgon, vila och kolhydratladdning idag :D

    / Jenny

    SvaraRadera