torsdag 1 mars 2012

Gladtrött


Fäääärdig! Jag sprang lite för snabbt. Alltså, jag pinnade på i början för jag var säker på att jag skulle bli pangtrött efter 5km. Istället blev jag jämntrött och nu efteråt heltrött! Jag svettades som en gris så jag stannade på ett ställe, för att ta av mig jackan. Det råkade praktiskt nog vara mitt i en asbrant backe. Vadå, jag behövde ju ta av mig jackan sa jag! ;-)

Hittade ett blodigt skärsår på handen också efteråt, oklart vad det kom ifrån...? Och mina Nike Free blev av med sin ler-oskuld (såg en viss lärare nyligen sätta bindestreck i ord där det inte hör hemma för att tydliggöra vad det står så jag antar att det är tillåtet ;-)

15 kommentarer:

 1. Har precis kört mitt provpass på couchieprogrammet! :D jag är sååå glad det kändes kul och skönt! Har aldrig gillat att springa men nu så ser jag tillochmed framemot nästa pass!! :O
  /Amanda91

  SvaraRadera
 2. Ah, det var litt av et bra tempo:O) Jeg starter først mandag, men kommer etter - promise!
  Siri

  SvaraRadera
 3. Wiho, har precis kört första rookie-passet + lite bonusjogg av bara farten. Så hääärligt. Tack så jättemycket för allt detta. Verkligen tack. Och gympass. Med pdf. Så perfekt!

  En fråga om du har tid: om man kör rookie-passet, hur mkt styrka skulle du köra då? En gång? Två? Tre? (Jag är van att träna korta, intensiva pass hemma typ 5-6 ggr per vecka, så det är ju inget nytt att träna för mig - det är bara löpningen jag är rookie på).

  SvaraRadera
 4. blir så pepp av dig! pdf!! Tyvärr blev det ingen löpstart för mig, punka på barnvagnen o ingen barnvakt! Blev att gå de 8 km ist. Men jag springer mkt sedan tidigare så jag kör på lö ist! Tycker du jag ska köra samma distans m barnvagn även om det blir tyngre? eller ska jag anpassa farten? talar bara om de lugna passen. Tack!

  SvaraRadera
 5. Det var inte illa! Jag sprang bara 4 km i morse och hade tänkt springa lite till innan yogan ikväll men har haft jätteont under foten efter att ha Zumbat & stryketränat igår i mina nya NikeFree .. :( ..
  Hoppas det går över imorgon, för det är på helgen jag hinner springa som mest ..
  = )

  SvaraRadera
 6. Vilken smakstart! Jag väntar lite till innan det blir springa av. Jag vill ju gärna åka lite mer skidor och skridskor i vackert vårvinterväder först.

  SvaraRadera
 7. Fint sprunget! Men aj, rena rama blodbadet - hur kunde du inte känna?

  SvaraRadera
 8. Yeah!! Bra jobbat! Och ja, man får sätta bindestreck lite där man vill, för att för-tydliga ;-)

  SvaraRadera
 9. Velade hit o dit men till slut kom jag iväg =D Så härligt!! =D
  Tack för bra inspiration och pepp!!! Du är grym tjejen!!!

  SvaraRadera
 10. Sprang första gången i tisdags (löpband) och det kändes jättebra. Andra passet var igår och då kände jag mig jättetrött i ljumskarna så det gick inte alls bra.
  Tips på vad jag kan göra?
  Jag har aldrig sprungit tidigare och kör program no 2.
  Kram MARIE

  SvaraRadera
 11. Härligt Elbe!
  Smakstart på våren :)

  SvaraRadera
 12. Jag körde första löpningen idag. testade inte efter något av schemana utan jag och en vän joggade på. 3,6km innan vi gick lite sen jogga igen. blev 5 km på 36 min. andra gången jag springer 5km så rätt nöjd.

  SvaraRadera
 13. Missade helt sprigningen igàr, men idag kom jag iväg. Hade dock glömt vad som stod pà schemat, sà blev làngpass i stället (ja, för mig i alla fall). 13.5 km, första gàngen jag sprungit sà làngt(men jag är van att springa 10km rätt ofta, och har sprungit 12km en gàng tidigare). Inte helt fel.

  Nu màste jag dock bli bättre pà att kolla pà schemat tills i morgon. Kul med gemensam ansträgning :)

  SvaraRadera
 14. Bra kämpat! :D

  Och kul att få en liten extra glimps på hur du ser ut, hihi. Jättesöt bild däruppe till höger! :)

  SvaraRadera