lördag 3 mars 2012

Mustasch i motljus

...kallar jag detta verk : )

Passet var kul, skönt i början, jobbigt med intervaller (tanken "så här snabbt ska jag springa i EN MIL då utmaningen är över" - gah!)

Nu hem och fira min twentysomethingkille en dag i förväg ;-)

7 kommentarer:

  1. Oj vad härligt! =)
    I got a quaestion:
    Idag blev det att jag tränade hemmastyrke övningar 1 h och 30 min, men jag hade ändå energi kvar och bestämde mig för att springa lite med och sprang i ca 40 min. Är detta skadligt för kroppen? Jag åt bra innan och har ätit bra nu efteråt och ska fylla på lite igen om ca 1 h tänkte jag.

    SvaraRadera
  2. Hoppas ni haft en fin dag och får en fin kväll!

    SvaraRadera
  3. sköna intervaller gjorda! Dock tog jag ut mig otroligt då jag sprang de två första; eftersom jag kollade på medeltakten istället för takten! Haha, den hade medeltakten kvar från 4'60 m o sedan körde jag de andra o då sjönk ju medeltakten hela tiden, trots att jag försökte springa fortare...trodde jag blivit sjuk i huvudet men sedan ändrade jag fönster o såg att jag sprungit 4:05.. så nu är det slitna ben som tackar för sig!

    SvaraRadera
  4. Vad underbart med löpning i vårsolen!

    Har precis själv kommit igång med löpning efter ett uppehåll :) Lycka till!

    SvaraRadera
  5. Gjorde samma pass, fast på löpband.. det gick bra! förutom stegringsloppen, fick springa längre än 60 m för att faktiskt komma upp i något tempo men det gick det också :D
    Gillar schemat!! :D

    SvaraRadera
  6. Gjorde samma pass, fast på löpband.. det gick bra! förutom stegringsloppen, fick springa längre än 60 m för att faktiskt komma upp i något tempo men det gick det också :D
    Gillar schemat!! :D

    SvaraRadera