lördag 31 mars 2012

Playground workout

...står på schemat imorgon om det inte snöar som idag(!) Detta är från förra gången. Hann med att bli svettig både på egen hand av armhävningar, hoppande utfall m.m. samt när jag sprang upp och ned för trappan för att åka rutschbana med lilla "åka sammans mamma!" :-)

lekpark

8 kommentarer:

  1. Kul att det är fler som tränar på lekplatsen. Jag la precis upp en video med bra intervallträning mellan gungorna

    SvaraRadera
  2. Funderade just på vad jag skulle hitta på för träning imorgon som går bra att kombinera med att vara ensam med barnen. Lekplatsträning lät som en riktigt bra idé förutsatt att vädret är ok!
    Tack för inspirationen!

    SvaraRadera
  3. Vilken bra playground workout! Du är påhittig du!

    SvaraRadera
  4. Ha en härlig dag i lekparken :)
    strålande väder idag, ingen snö!

    SvaraRadera
  5. Himla bra idé! :D blir alltid så inspirerad av din blogg. Har bara en liten fråga, alla säger ju olika & det finns ju tusen olika 'skolor', men som jag har fått lära mig så ska man hålla 90 grader i knäna & ha knäet ganska rakt över hälen, vilket det inte ser ut som du gör, bara nyfiken om vad det gör för skillnad?
    Heja dig elbe iaf & tack för att vi får läsa din fina.blogg!!

    SvaraRadera
  6. Lekparksträning gillar vi :) Du är välkommen ner till oss för lite lekparks bootcamp! Ha en bra dag!

    SvaraRadera
  7. Lea: Jag kör hoppande utfall så då landar jag med knäet lite mer ut... annars håller jag det över foten. Men jag kör ibland till exempel knäböj då knäet går över något för att verkligen komma ned med rumpan :) 

    StepUp: Gärna, jag hör av mig :)

    SvaraRadera
  8. Så längt tänker aldrig jag. Att man kan använda sig av allt de som finns ute för att träna. Tror jag måste öva min hjärna på att tänka i nya banor. (känns inte som jag gör så mycket annat nu för tiden)

    SvaraRadera