fredag 19 augusti 2011

Träningskläder

Som jag sa tidigare är jag på jakt efter nya träningstights.

Inte till löpning, utan för att ha i gymmet. De måste sitta bra över baken och jag tror att jag hittat de perfekta, från Drop of Mindfulness (i mitten). Brett resårband vid höfterna = yes, och de där linjerna över rumpan tror jag är mycket smickrande. Jag gillar mönstrande tights men det kan ju bli så fel ibland... man måste våga och trivas i dem! Här är ytterligare några prylar som jag klämt på i cyberspace.

Färgen rosa hade jag sällan som långhårig blondin (jag är mörkblond egentligen men färgade det förra året), det blir liksom för mycket... Barbie. Men som riktigt mörk brunett kändes det plötsligt rätt, åtminstone med en cerise variant. Dock har håret börjat blekna över sommaren till något slags ljusbrunt så jag får väl skynda mig innan jag blir blond igen, att bära rosa menar jag!


8 kommentarer:

  1. Jag har de träningsbyxorna, fast i vitt. Jag tycker mycket om dem och de sitter bra! De är liksom inte lika "fasta" i kvalitén som te x niketights, men oerhört sköna :)

    SvaraRadera
  2. Vad roligt med tips om träningskläder. Jag gjorde ett collage till bloggen som jag tidsinställt till i em, inte på långa vägar lika flashigt som ditt :-)

    SvaraRadera
  3. Det är så kul att köpa nya träningsgrejer! :) Jag har flera Salomon revo light. Bra skit!

    SvaraRadera
  4. åh, craft har de bästa träningstightsen! sitter som en smäck, håller in, ventilerar och är alldeles underbara.

    SvaraRadera
  5. Miah och elbe: Hur gör ni collage och sånt? Vill ni dela med er till en blogg-kollega med collage-oskuld?!

    Jag skriver listor, lååånga listor, med vad jag vill shoppa i USA. Knälånga tights, långa, toppar, skor, bh...

    SvaraRadera
  6. Beata: Jag är väldigt oflashig av mig och gör det mesta i paint :-) Elbe har riktiga program och kunskap inom området skulle jag med säkerhet kunna säga.

    SvaraRadera
  7. Zandra: Åhå... jag får kanske köpa en storlek mindre då om jag vill ha dem tightare?

    Miah: Spännande att se!

    Emma: Vill ha...!

    Alice: Har aldrig provat några på, måste göras!

    Beata: Vet du, jag var gräsänka hela gårdagskvällen och satt och lärde mig ett nytt program: Polyvore. Googla! Det är sketabra, man lägger till en knapp i webbläsaren och kan därmed enkelt markera kläder i webbshoppar och så sparar den pris och allt! Jag satt och lekte som ett barn på julafton :) Det finns häftiga mallar också att lägga in bilderna i.

    SvaraRadera
  8. Ah, måste helt enkelt se till att först bli gräsänka, sen fatta mer av min söta mac som jag inte haft så länge... Polyvore ska kollas upp, annars låter paint som bra skit för en sån som jag :-)

    SvaraRadera