måndag 29 augusti 2011

Hörni frågfior


Alla ni som frågade och fick svar under frågestunden; hur har det gått för er? Har ni kommit närmare era mål? Löst universums problem?


9 kommentarer:

  1. Nä. Jag undrar fortfarande vem du är.
    ;-)
    (men svaren var finfina, tackar mjukost)

    SvaraRadera
  2. Jag har en fråga! Under din formtoppning, hur såg det ut med alkohol? Var det där fredagsglasvinet till middagen ett big no no?

    SvaraRadera
  3. Ingen världsfred är löst dessvärre, men svaren hjälpte mig. Fluff: check, haha. Men framförallt så hjälper du mig varje dag. Smaljeansen ÄR den där träningsbloggen som man blir så peppad av! :)

    SvaraRadera
  4. Nja, jag har inte kunnat öka löpdistanden ännu. Haft en envis förkylning men i söndags kände jag mig pigg nog att springa lite lugnt, och det kändes bra under tiden och efter. Men. Igår vaknade jag mer förkyld och med känningar i halsen, det i halsen är borta idag men jag känner mig lika förkyld. Får ta det lugnt några dagar till. Men sen.

    SvaraRadera
  5. Tränar på och lite närmare målet har jag nog kommit men är inte i mål ännu, ska springa lopp om knappt 2v så då är det upp till bevis. Men visst blev jag teoretiskt klokare iaf, och ständig pepping från din blogg hjälper till mkt. // Karin

    SvaraRadera
  6. Beata: :)

    Hanna: Nej, jag drack inte en droppe. Det kändes som kalorier jag hellre la på annat under en sån kort tidsperiod. Men då kan jag säga att det inte var en stor uppoffring för mig just då - jag hade inte några fester eller middagar i kalendern under de veckorna som jag behövde hålla mig nykter på. Om det varit ett bröllop någon lördag hade jag garanterat tagit ett glas bubbel!

    Lina: Usch, låter inte bra. Vet du, just löpning är nog en av de sporter som man måste vara absolut frisk för att utöva. Gymma går med förkylning men det kräver så mycket av hjärtat och kropppen att springa. Krya på dig, kram!

    Karin: Tack och bra jobbat. Du måste berätta hur loppet gick sen!

    SvaraRadera
  7. Oj Carinni, dig glömde jag! Tack fina du och stor kram! Fluffa på :)

    SvaraRadera
  8. Ja, det går aldeles utmärkt. Genom att höja mina kalorier till ca 1450 istället för 1200/dag (och lägga dem på rätt saker förståss) så boostade jag min viktnedgång som legat still ett tag.

    SvaraRadera
  9. Isabelle: Perfa, det gäller att våga!

    SvaraRadera