onsdag 17 augusti 2011

Frågestund: Hit me!



FRÅGESTUNDEN ÄR STÄNGD!

En kompis påpekade att ni läsare nu borde vara tillräckligt många för att en frågestund inte skulle bli alltför pinsam och tom. Hmm... okej då!

Så vi kör från och med nu tills imorgon eftermiddag. Träning, kost, personal stuff - vad ni vill!

19 kommentarer:

  1. Hej!
    Tycker du har en väldigt inspirerande blogg, och det är roligt att se att det finns fler av oss med breda och ngt platta bakdelar och de trosproblem som tillkommer.
    Jag skulle gärna vilja läsa din gamla blogg också. Vad heter den?

    Vänligen
    /Katarina

    SvaraRadera
  2. Yes! Funderade faktiskt på det idag, vilka frågor jag skulle vilja ha svar på... Så här kommer de!
    - hur gammal är kotten?
    - ska du börja jobba snart, när, blir det förskola då?
    - vad jobbar du med?
    - vad jobbar mr med?
    - var hittar du alla snygga bilder? Har du tillgång till nån snajsig bildbank via jobbet eller är du bara grymt bra på att leta?!
    - När får vi se hela fejjan?! Eller tror du att du kan vara anonym för alltid...
    - vem är den mest annoying bloggläsaren i cyberspace? (obs, retorisk fråga)
    :-)

    MVH
    don´t care if curiosity killed the cat...

    SvaraRadera
  3. Hej! Jag undrar hur sjutton man lyckas med benböj utan att hamna med knäna framför tårna, om du förstår vad jag menar. Tycker jag har försökt med alla konstens regler och får verkligen inte till det, du kanske har ett bra knep? Sen har undrar jag ifall du inte skulle kunna visa lite bra övningar för att träna bröst, jag tycker det är klurigt att få bra kontakt med bröstmusklerna utan att koppla in för mycket biceps/triceps. Tack för en bra blogg, dina dagens do it är inspirerande må jag säga! Kram

    SvaraRadera
  4. ÄLSKAR BLOGGEN!
    Blir du aldrig trött och hängig och inte orkar alls?
    Dricker du fortfarande proteinshakes? Hur många?
    Ca hur mycket kcal/kolydrater äter du per dag? Tar du andra tillskott? Hur orkar du springa så länge? Vad är det jobbigaste och roligaste med dina träningsmål`?

    SvaraRadera
  5. Hej!
    Skulle du kunna skriva ut exakt hur du tränar och äter under en vecka? Typ föra en dagbok, eller om du skulle kunna utveckla ett schema för oss som också vill formtoppa oss, med säg 4 veckor av mat, träning och inspiration med alla dagens do it mm.
    Samt, hur skulle du göra om du hade extra vikt, med säg 10 kg, innan din formtoppning för att bli av med dem så att formtoppningen skulle kunna börja. Nu blev jag själv förvirrad... Hoppas du förstår!

    /Mira

    SvaraRadera
  6. Hej!
    Det kanske står i något inlägg, och i så fall är det jag som har dåligt minne och är lat som inte orkar kolla upp det MEN,
    vilket proteinpulver tar du och vart köper du det?
    / Hanna

    SvaraRadera
  7. Har egentligen ingen fråga, men blir kul att läsa andras :) Jo jag vet, vad tycker du är roligast att träna? :) Och godaste maträtten?

    SvaraRadera
  8. Jättebra blogg, och fin... När kommer nästa kotte?

    Vad tycker du om oss "vanliga" tjockisar som inte orkar/anser att de hinner träna?

    SvaraRadera
  9. Jag är ute efter de där supertipsen! Haha. Men typ hur tänker du när du är dödstrött och inte alls vill/orkar träna egentligen - några knep på hur du tänker/motiverar dig?

    Och gärna tips (i matväg eller mentalt) mot sötsug/hur du hanterar eventuella sådana.

    Något kosttillskott eller så du kanske använder som du anser gör skillnad?

    Och sist: hur brukar du äta innan du springer (tid innan, något särskilt) och efter (tid efter, något särskilt) samt styrketränar?

    Tack för svar och för fantastisk blogg!

    SvaraRadera
  10. Hei! Bra blogg :O) Kommer til å følge med!

    SvaraRadera
  11. Hej!

    Jag trillade in på din blogg för några veckor sedan, helt och hållet av en slump. Men som jag är fast. Jag har sedan något år fastnat för löpning och varvar det med styrka och även något yogapass då och då. Till saken, jag har anmält mig till Göteborgsvarvet nästa år och undrar om du har lite tips på hur man ökar sträckan man springer? Jag fastnar lätt på samma distans och tar mig inte riktigt vidare. Som längst i sommar har det blivit 9 km, jag varvar distans med intervaller.

    Tack för en rolig och inspirerande blogg!

    //Lina

    SvaraRadera
  12. Vad anser du varadet minsta antal kalorier man kan äta per dag för att kunna ha en lyckad viktnedgång samt kunna träna?

    SvaraRadera
  13. Just det! Hur mår håret ditt? :)

    SvaraRadera
  14. Hi! I have to write in English, cause although I do understand Swedish, you wouldn't understand a word if I wrote it:)
    Ok, here's some questions:
    1. How can you resist all the bad stuff, like ice cream, candies and junk food?
    2. Could you keep photo food diary few days? It would be nice to see the portion sizes.

    Greetings from Finland!
    N

    SvaraRadera
  15. -Varför får man en sådan put-mage så fort man ätit något? Jag blir tokig! Haha, finns de något man kan göra åt detta? Får alltid det när jag har ätit.

    - är de dålig att dricka något glas cola om dagen? Förstör det viktnedgången på något sätt?

    - Bästa tränings tipset för att gå ned i vikt hyffsat fort? :)

    SvaraRadera
  16. vad tror du är lagom kalorimängd när man ammar och vill samtidigt gå ner i vikt??

    Tack för en inspirerande blogg :)

    SvaraRadera
  17. HEJ
    jag är super taggad och tränar mkt just nu ska springa ett millopp i mitten av sept. men jag tycker att det är svårt att veta hur mkt vila jag behöver skulle hellst träna 7 dar i veckan men vet att det är fel. nu tränar ja 3-4 dar och vilar sen 1 dag. hur ofta tränar du.

    efter loppet är jag sugen på att göra en riktig deffning som du gjorde, för att bli kvitt de sista kilona. vad är ditt bästa råd o tips om upplägg för det. jag äter lchf redan nu och har tänkt fortsätta med det.

    tack för en superblogg

    karin

    SvaraRadera
  18. Heey!
    Jag tycker att du är så grym, kool och rolig. (Jag har läst bloggen i vecka, love it!) Du känns som tidningen Darling när den var som bäst, fast nu lite äldre och i bloggform.

    Jag undrar varför du använder lightprodukter och sötningsmedel?
    Sedan så undrar jag vad det var som fick dig att hitta drivkraften?

    Tack för en fantastisk blogg!

    SvaraRadera
  19. Jag vill också fråga! :) Vad tror du om kcalintag vid viktnedgång? Jag hör så mycket från olika håll. Vissa menar att det enbart är kcal in/kcal ut, vissa menar att kroppen går i svältläge, vissa menar att kalorierna måste komma från vissa livsmedel, att det inte är kalori som kalori, utan att vissa är bättre än andra.

    Kort sagt, vad tror du?

    Jag håller på och går ner i vikt, såhär långt ligger jag på drygt -6 kg, jag siktar på i vart fall 5 till. För mig (jag har i omgångar gått ner i vikt) fungerar det bäst med massa träning och stenhård diet måndag-lördag kväll, sen svulla. Äter jag samma diet fast veckans alla dagar stannar vikten upp (och ja, jag har koll på att det då är samma kcalintag). Vad tror du att det kan bero på?

    SvaraRadera