måndag 15 augusti 2011

Bakom mina solglasögon


Idag på gymmet tyckte jag att en tjej tittade på mig. Nänä, hon tittade verkligen på mig.

Jag tittar också på andra tjejer (deras kroppar, deras kläder, deras övningar) men hon tittade som om hon kände mig. Som om hon när som helst tänkte gå fram och säga "hej, minns du mig från skolresan 97". Men det gjorde hon inte. Hon fortsatte bara att köra ganska så imponerande lyft med en tung stång i PT-hörnan.

Och då tänkte jag: hon känner igen mig från bloggen.

Sen kände jag mig otroligt fånig.

För den här bloggen har ju bara funnits i två månader och innan dess skulle jag kreativt kommit på en miljard andra orsaker till att hon tittade på mig; att jag hade svettdroppar på näsan, att hon ville fråga var spinningrummet låg eller att hon undrade om det var mitt arma barn de ropade om i högtalarna eftersom jag hade snäckor i öronen.

Men ändå. Ni är varje dag över 1000 personer som är här inne och skrotar och rotar. Ni kollar läget, läser, kommenterar. Tusen glada damer och kanske en och annan herre som undrar hur landet ligger, hur vädret är på min sida om stan och vad som blir Dagens Do it.

Alla ni och så lilla jag, som är anonym. Nog måste vi ha setts någon gång?

Ni har sett mitt gym, ni har sett mitt hem, ni har sett min mage. Har ni sett mig, känt igen mig?

Den här tjejen, som inte heter Elbe (så klart!), börjar bli paranoid.

9 kommentarer:

  1. vad heter proteinpulvret du använder för & göra proteinfluff? :)

    SvaraRadera
  2. Vad roligt med så många läsare! Du får hälsa på dem som stirrar ut dig så kanske de slutar stirra :D Jag personligen skulle aldrig känna igen dig på stan.

    SvaraRadera
  3. Oj, vad många läsare. Jag tror inte att jag skulle känna igen dig och inte heller miljöerna runt omkring. Vi bor inte i samma stad så risken är inte så stor att vi stöter på varann :-)

    /Cilla

    SvaraRadera
  4. Bibi: Tidigare hade jag ett märke som hette Micro whey som är baserat på vassleprotein. Just nu provar jag en ny sort.

    Men egentligen tycker jag att kasein (mjölkprotein) blir ett bättre fluff. Gå till en fitnessbutik och fråga någon som ser vältränad ut, de kan mest och kan säkert tipsa om bra smaker också!

    SvaraRadera
  5. Nadja: Ja, det är grymt kul och lite överväldigande. Vem vet om vi gått förbi varann då :)

    Chris: åh, tack! Du har en fin blogg du med :)

    SvaraRadera
  6. Grattis till besökarantalet, jag är inte förvånad!
    Lite läskigt förstås, om du nu vill vara anonym men samtidigt - läser folk bloggen och känner igen dig är det ju ytterligare en komplimang. JAG skulle nog inte känna igen dig, även om vi bodde nära varandra. Jag kan typ gå förbi min mamma på stan utan att märka nåt ;-)

    SvaraRadera
  7. Och jag å min sida missar typ aldrig någon/något någonsin (lite jobbig egenskap faktiskt), hehe.

    Men no worries Elbe, så långt bort som du bor från mig ser jag inte ;)

    SvaraRadera
  8. Tack, ja det är jätteroligt att ha alla er här :) Om ni ser mig får ni heja förstås :)

    SvaraRadera