torsdag 11 augusti 2011

Dagens Do it!


Musikpepp! Höst och nystart, dags för en ny låtlista med bra träningsmusik. Oavsett om du kör Spotify eller använder din gamla Walkman med kassettband fortfarande, dags att byta Veronica Maggio på repeat mot något fräschare.

Här har ni mina nuvarande skutt och hopp-listor (som också behöver uppdateras).

Kan ni inte länka i kommentarerna till era Spotify-listor eller berätta vilka låtar som gör er träningspeppade?

7 kommentarer:

  1. började läsa din blogg i början av veckan & damn girl, du inspirerar verkligen. så sjukt imponerad av ditt hårda jobb för att nå ditt mål! när jag började läsa din blogg, var motivationen på 0, har en lång resa framför mig - men med all pepp från din blogg, sätter jag igång idag. saker känns inte lika omöjliga som innan. så TACK!

    SvaraRadera
  2. Håller med ovanstående :-)

    Spotify-listor... Alltså, jag fattar inte hur man länkar och sånt (än) men även om jag gjorde det så finns det inte mycket att länka till, ska kolla igenom dina listor och sno friskt!

    Däremot kan jag konstatera att den lista jag tränar till just nu uteslutande består av starka coola kvinnor. Med rejäl booty. Beyonce, JLo, Rihanna... Kanske när jag en undermedveten dröm om att förvandla min bredröv till en bubble butt?!

    SvaraRadera
  3. Fina armar du har!

    SvaraRadera
  4. Anonym: Tack så hemskt mycket, inspirera är precis det jag vill göra. Och visa att med hårt arbete kan man uppnå stora resultat på kort tid.

    Beata: Jomen serru man bara högerklickar liksom.

    Anonym:Vet du - det där är inte jag. Det är liksom en inspirationsbild. Vanligtvis brukar jag inte skriva det eftersom det inte brukar råda några tvivel men nu var det kanske dumt. Inte för att inte mina armar ser ut ungefär så där. Fast jag önskar att de vore mer muskulösa!

    SvaraRadera
  5. Call your girlfriend - Robyn
    The Edge of Glory - Lady Gaga
    Run the World (girls) - Beyonce

    SvaraRadera
  6. Haha. Alltså. Peppmusiken ligger så väldigt långt från den andra musiken som är min. Kanske är det därför den funkar?

    Men ok:
    Amy Diamond - Its my life. Kan inte sitta still. Kan inte springa långsamt. Måste flaxa med armarna! Hoppa högt!
    Amy Diamond - Thank you, Samma som ovan
    Venga boys: Boom Boom Boom
    Carola: Säg mig (världens bästa promenadlåt!)
    och så för att Josh Ritter är FÖR bra för att inte vara med på alla spellistor som finns:
    The Golden age of radio

    SvaraRadera