onsdag 10 augusti 2011

Kryp ned

Har ni hunnit med dagens träning? En god och nyttig middag? Alla bestyr ur världen? Då myser vi tycker jag.

3 kommentarer:

  1. Snart, ska bara få i säng febrig Stor först, sen blir det soffmys!

    SvaraRadera
  2. åh, gud! Jag har nyss hittat till din blogg och måste bara säga hur mycket jag trivs att läsa den. Du verkar vara en tjej som vet mycket om träning och mat men ändå inte låter det gå överstyr! Och då lyckas med dina form-mål!
    Jag, å andra sidan. Gick från att vara överviktig, till att svälta mig själv till undervikt. Jag vet också dock en del om träningen och maten nuförtiden och även om jag inte är sjuk nu, och tex tvingar mig att träna, idag gillar jag det. Eller tvingar mig att inte äta. Idag är felet att jag inte längre vet hur mycket jag kan ta. Alltså, jag gick ju upp efter svälten och nu är min vikt rätt normal. Men jag vill minska fettprocenten lite och öka muskelmassan. Så som din kropp ser ut på formtoppingen!
    Men grejen är att jag ser inga resultat. För mig funkar det bäst med "allt eller inget". Antingen all mat på tallriken eller ingen alls. Och det är nog där jag tror felet sitter. Jag tränar ca 2 gånger fotboll i veckan, 3 löpning/gym. Jag äter frukost som oftast består av 2 ägg på en rågbrödskiva. Sen är det som det idag blev ett mellanmål, dagens var banan. Sen lunch: fisksoppa. Kvällsmål: keso och blåbär. Du vet ju såklart inte hur mycket av varje jag tar och vad min fisksoppa innehåller, hur hårt jag tränar osv. Men har du några tips? För jag har ett väldigt stort intresse. Mat och träning. Och det kan låta väldigt väldigt matfixerat, denna kommentar, men jag vill somsagt få tips och hjälp.
    Funderar också om jag få i mig tillräckligt med kolhydrater?

    SvaraRadera
  3. Hej Frida, vilken lång och intressant kommentar! Och roligt att du hittat hit till min blogg. Jag har också gått igenom samma resa, från överviktig till underviktig. Och även om jag nuförtiden oftast hittar en balans i ätandet har jag kvar ett litet ätstörningsmonster på axeln som lurar på mig och jag får tänka efter i allt jag gör.

    Det var roligt att höra att du skulle vilja ha en kropp som min. Men kom ihåg att jag bara formtoppar en eller ett par gånger per år, resten av tiden så tillåter jag mig själv att slappna av mer så att kroppen återhämtar sig! Det tror jag är en del av framgångsreceptet.

    Resten av din fråga tänker jag svara på i ett inlägg för sig!

    SvaraRadera