Måste tipsa om blomkålsbotten till pizza! Jättegott!
100 g Blomkål 50 g Mozzarella 30 g Ost 1 st Ägg 1 tsk Pizzakrydda 1 tsk Örtsalt 1 tsk Fiberhusk 1 msk Pofiber
1. Riv blomkål. Lägg rivet i en tallrik och micra i tre minuter på hög effekt. 2. Riv osten. Blanda blomkålsrivet med osten, ägget, kryddorna samt fiberhusket och pofibret. Bred ut så tunt som möjligt på ett bakplåtspapper och grädda i mitten av ugnen på 175-200 grader i 10-15 minuter. 3. Garnera med valfria pizzaingredienser.
Jag tycker att stadium har grymma tights :)
SvaraRaderaSka provas vid tillfälle!
SvaraRaderaVarit inne och nosat på din sida några dagar nu. Like it!
SvaraRaderaVad gjorde du för pizza och framförallt: var den god? Behöver tips :)
Måste tipsa om blomkålsbotten till pizza! Jättegott!
SvaraRadera100 g Blomkål
50 g Mozzarella
30 g Ost
1 st Ägg
1 tsk Pizzakrydda
1 tsk Örtsalt
1 tsk Fiberhusk
1 msk Pofiber
1. Riv blomkål. Lägg rivet i en tallrik och micra i tre minuter på hög effekt.
2. Riv osten. Blanda blomkålsrivet med osten, ägget, kryddorna samt fiberhusket och pofibret. Bred ut så tunt som möjligt på ett bakplåtspapper och grädda i mitten av ugnen på 175-200 grader i 10-15 minuter.
3. Garnera med valfria pizzaingredienser.
Oj det låter spännande, ska definitivt prova!
SvaraRadera