fredag 26 augusti 2011

Dagen idag

Är det... kan det vara... jag tror det är fredag!

Träningspasset imorse gick bra men de ropade efter kottens mamma då bara 25 minuter gått. Gnäll och pill i munnen - det är nya tänder som poppar upp. Så vi tog oss en mysig promenad tillsammans hem istället, det är skönt med en liten som gillar att gå långa promenader precis som mamma! Jag hann med 10 minuter rask promenad på löpbandet samt ett par viktiga axelövningar; ungefär den här och så den här. Och jag känner mig frisk nu trots snuvan förstås.

Ikväll väntar lite jobb men först ska jag mumsa i mig en köttfärsröra jag hittade i frysen. Den ska förgyllas med mangocurry, banan och jordnötter tänkte jag och gratineras i ugnen med 10%ig ost.

Om vi ändå pratar mat; till lunch idag var jag sugen på påläggsstinna rostmackor och varm choklad efter vår promenad i höstvinden. Resultat: tonfiskröra med kvarg, sweet chili-sås och tomater på Nystart, proteindrink på lättmjölk och chokladproteinpulver, värmd lite i mikron. Mm! Ni vet väl att man kan tillfredsställa varje craving med något liknande men nyttigt?

mysmat

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar