lördag 2 juli 2011

Dagens kost + recept på kesellaglass

Frukost: Äggröra med tomat, päron, kaffe med minimjölk
Mellanmål: Kesella med jordgubbar och sötmandel
Lunch: Köttfärsbiffar med coleslaw, kesella och tacosås
Middag: Rostbiff med majs, tomat, tacosås och ost, 10% (grym kombo: majs och ost!)
Kvällsmål: Kesellaglass. Superfräscht och gott i värmen. Recept nedan!

En grym matdag, proppmätt efter lunchen verkligen. Nu sitter jag och sippar lite kvällste.


2 portioner:
1/2 banan
100g jordgubbar
50g frysta björnbär
en burk lightkesella
funlight lemon/lime-smak

Kör till en sörja med stavmixer, frys i glassmaskin eller i frysen.
(1 portion c:a 160 kcal, 3,3g fett, 38g kolhydrater, 35g protein)

1 kommentar: