onsdag 5 september 2012

Smaljeansen testar: glossybox.se


En beautyjunkie
har jag alltid varit dock återhållsam de senaste åren på grund av knaper inkomst. Nu när tillgångarna är något mer stabila finns plats för utsvävningar men jag försöker att inte gå loss totalt. Min melodi är: Enkelhet som bas (hemgjort och naturligt i stor utsträckning, husmorsknep), en del investeringar (dyrare produkter som jag vet är bra, ekogrejer hamnar ofta här) och en del utsvävningar (galna grejer och hypade prylar som nån gång då och då får följa med hem.)

Jag fick ett mailtips av en läsare (tack Jessica!) om glossybox.se, skönhetsprodukter man prenumererar på, hon var nöjd eftersom hon ständigt jagade produkter i miniformat att ha med sig till gymmet. Smart! Ungefär i samma veva hörde gulliga Louise på GB av sig och frågade om jag ville prova en låda - så jag sa ja.

Igår hämtade jag ut den, en girly låda med snygg finish. Vad jag tyckte om innehållet?


Från höger:

Weleda bodylotion citrus: Spooky, jag har ju skrivit tidigare om duschkrämen i just denna serie, en fullpoängare. Doftar underbart. Eko förstås!

Tony & Guy Classic Gloss serum: Inte för mig då jag kör balsammetoden. Dock provade jag det eftersom jag ändå just varit hos frisören och fått håret schampotvättat (=måste återställa håret igen osv). Gillade doften!

Glossybox läppstift: Jag är ju en läppstiftstjej det vet ni, jag blev lite tveksam då jag såg den brunröda färgen dock men den var rätt fin på läpparna. Eftersom detta verkar vara Glossybox eget märke gissar jag att det är en budgetvariant. Helt okej.

Jelly Pong Pong Lip frosting: Allt i det här paketet luktar så gott, denna påminde om barndomens tuggummin. Lite för rinnig men fin färg och + för fullstor förpackning!

Loréal BB Magique: Bäst i paketet. Jag var länge beroende av Estee Lauders föregångare till BB-cream-trenden, Estee Lauder DayWear Plus Multi Protection Anti-Oxidant Creme (puuuh! Långt namn!) Nu har den blivit ett par hundra spänn dyrare och inte värt det. Upptäckte till min glädje att detta var exakt samma sak: En grön kräm som smälter på huden och blir svagt hudfärgad. Småskimrande, snygg, med solskydd. Perfekt efter gymmet! Återstå att se hur min hud tål den.

Bra: Oväntat många saker jag gillade, praktiskt med små förpackningar på gymmet, prisvärt, smart sätt att få prova nya produkter.

Mindre bra: Produkter från företagets eget märke (=ej välkänt). Svart prasselpapper i kartongen färgade ned produkterna lite. Inte så stort ekologiskt/naturligt utbud.

Glossybox kostar 139kr i månaden.

7 kommentarer:

  1. Åh älskar när du skriver om skönhet o testar saker! Vet du skrivit att du är försiktig med reklam och sånt så det är kanske därför du inte testar saker så ofta men sånna här inlägg tycker jag är helrätt och precis lagom!

    SvaraRadera
  2. Jag är inte alls en sådan som uppskattar sådant här, jag kör mina märken och byter sällan och av någon konstig anledning så får jag en glossybox varje månad trots att jag inte beställt någon? Jag har bara blivit glad en gång, och det var när det Maroccan Oil i:) Ha det bäst!

    SvaraRadera
  3. Tror inte det är ett budget läppstift för glossybox har samarbete med tillverkarna av illamasqua som gör välomtalande läppstift! :)

    SvaraRadera
  4. Prenumererar sen ett halvår och har uppskattar i stort sett allt. Grejer jag aldrig skulle hittat annars, roliga märken, bra storlekar.

    SvaraRadera
  5. Är nyfiken på Glossybox, ska nog våga testa. Är en sådan person som har mina märken o kör på dom, vill gärna att det ska vara eko och naturligt i första hand.
    Ha en toppen dag!

    SvaraRadera
  6. Hm, beställde förra månaden men har inte fått nån glossybox än :( Älskar konceptet, vet att det kommer kännas som att få en överraskningspresent varje månad! Har en fråga också, skulle du kunna recensera dina Air max 90 litegrann? Funderar på att beställa ett par själv, då jag behöver ett par icke-högklackade vardagsskor som är lite snälla mot mitt knä. Är dom underbara och studsiga som jag tänkt mig att de är?

    SvaraRadera
  7. Carolin: Jag tycker de är hur mjuka och studsigt sköna som helst men jag är ju van vid helt platta träningsskor... Mitt enda aber är att de är rätt smala så om man har en bred fot kan de klämma lite kanske? Annars love them!

    SvaraRadera