lördag 8 september 2012

Inte för den äckelmagade

Okej efter att ha blivit tokpeppad att träna från alla coola crossfitbilder på instagram (kolla taggen #rcffc) fick jag nog av mitt onda finger.

Hallå liksom, jag har ett tränarmöte på måndag denna invalid kan inte dyka upp!

Efter lite googlande efter information (helt likvärdig läkakunskap...... ;-) insåg jag att det enda rätta var att sticka hål på nageln. Med ett glödgat gem! Efter några fegförsök gick det och utan att gå in på detaljer så fick Mr hjälpa mig torka blodstänk på både väggar och golv! Kan ni fatta att den sortens tryck gjort ont eller...!

Nu? 1/4 av smärtan ungefär. Rockn'roll!

P.S. Jaja jag vet att jag jag borrat upp helvetets fina entréport för bakterier i min nagel nu. Jag ska hålla rent!

7 kommentarer:

 1. Cheesus! Jag fick ju två rejäla blånaglar efter fjällmaran, men jag klarade helt enkelt inte att sticka hål på dem... Bra jobbat;)

  SvaraRadera
 2. Haha häftigt att du vågade, själv fick jag ont i hela kroppen av att läsa din text bara.. Var för övrigt på ett introduktionspass till crossfit idag och måste ge kredd till dig som kör det trots vissa hjärnspöken. Själv bröt jag ihop efter att instruktören hackat på mig om mina benböj som tydligen inte var djupa nog. När han tog fram en pall för att jag skulle lära mig benböj (genom att ställa mig upp från pallen dårå..) gick jag helt enkelt därifrån. Kommer aldrig tillbaka. Men det var värt ett försök!!

  SvaraRadera
 3. Jag lyckades klämma tummen i bildörren för massa år sen och stack hål på nageln på samma sätt med ett gem. Då blev det som en blodfontän på säkert 30cm. Vilken lättnad när trycket släppte.
  Men det gjorde ont :/
  Tappade nageln ett par veckor senare.

  SvaraRadera
 4. Exakt så gjorde doktorn med min spängvärkande tå(nagel) sedan jag tappat en tung byrålåda på foten! När jag insåg att hon tänkte hugga MIG med gemet hon precis hettat upp med en tändare hann jag vråla lite innan hon stack denn vassa änden genom nagel och blodvite samt lättnad uppstod. ;-)
  B
  http://lyckligagatans.blogg.se/

  SvaraRadera
 5. Du vågade! Det gjorde aldrig jag. Det gjorde ju så galet ont att försöka. Modigt gjort :)

  SvaraRadera
 6. Oooooo jag hade aldrig vågat, men jag kan förstå lättnaden när trycket släppte. Modiga du! Hoppas det blir snabbt bättre nu då!

  SvaraRadera
 7. Jag lyckades en gång tappa kakel på tån. Inget mer med det, jag gick på Coldplays konsert efter jobbet med en utgång efter det. Dagen efter kunde jag inte vicka på tån och blev sängliggandes en vecka för att jag inte kunde stå upp utan att gråta av smärta, det räckte med att försöka gå på toaletten utan tårar. I efterhand fick jag veta att jag borde åkt in till läkaren och borrat hål i nagel. Konstigt nog kändes det bättre att vara sängliggande än att borra hål på någonting som inte borde borras hål i..

  SvaraRadera