fredag 7 september 2012

Drop Of Mindfulness ss13

Nu har gänget på DOM som jag jobbar med äntligen kommit ut med en ny kollektion. Fräscht och funktionellt som vanligt, tummen upp. De gamla klassikerna i nya tappningar plus några snygga tillskott, till exempel hårbandet (älskar breda hårband som kan funka som öronvärmare dessutom!)

Mina favoriter (tried and tested!) är linnet Spagetti Dog med inbyggd BH som sitter som berget och håller boppar i alla de storlekar på plats och shortsen Progress som är i perfekt längd och har inbyggda trosor. De har också en inbyggd ficka och smickrar verkligen bakdelen, två egenskaper de delar med bästa tightsen Bow.

Kommer i höst.Progress i svart/rosa

Vill ha en huvtröja

Spagetti Dog i ny fin gul samt Bow

Hårbandet

7 kommentarer:

 1. Äslk på hårbandet. Ett sådant måste jag införskaffa :)

  SvaraRadera
 2. Köpte toppen förut då du skrev om den och älskar den! Den enda toppen med inbyggd BH jag har kunna ha. Så tack =)

  SvaraRadera
 3. Men ÅH - jag vill ha allt! supersnygga grejjer!

  SvaraRadera
 4. Shortsen ska jag ha! Det blir tredje paret, de är ju sjukt sköna1 :D

  SvaraRadera
 5. Det är ju inte ditt fel, men VARFÖR förväntas kvinnor alltid vilja ha kolla-in-min-kropp-tajta plagg när de tränar, medan män erbjuds mer löst sittande & mer täckande alternativ (På DOM's sida kan man ju jämföra herrshortsen med damshortsen)? Vill verkligen alla tjejer träna i astajta kläder? Själv tycker jag det är grymt obekvämt rent kroppsligt + att det får mig att känna mig obekväm (känslan av att alla man springer om i spåret betygsätter ens rumpa tex).

  SvaraRadera
 6. jag håller med anonym. jag reagerade med ilska när de där "shape" träningskläderna kom. "Lyft rumpan, håll in bla bla". Är man inte ens befriad från utseendehetsen på gymmet nu för tiden?

  krya på fingret! jag har sträckt ryggen och känner mig rejält handikappad själv *suck*

  SvaraRadera
 7. Jo jag håller också med. Shortsen är ska jag säga inte så tighta som de ser ut på bilden alls. Men annars visst - tjejutbudet är betydligt tightare. Man får göra ett urval efter eget huvud. Men så är det ju i stort också - om en tjejs jeans sitter som de sitter på killar räknas de som baggy... Jag tycker iofs det är riktigt snyggt med en vältränad kille i löpartights ;-)

  SvaraRadera