torsdag 27 september 2012

Jackpot på lunchen!

High five! Ruskigt bra fick jag till min köpelunch idag. Efter helgen utomlands ligger matschemat i träda och jag är och harvar på ICA varje dag...

Idag lyckades jag komponera en så bra lunch att mina två medföljande kollegor ändrade sina planer och köpte samma sak hihi.

Butternutsoppa med bara bra ingredienser (gillar att potatis kommer en bit ned i listan) samt komplement av massa kyckling och ägg från plockdisken.

Höstmat, mmm.

6 kommentarer:

 1. Oh, var hittar du dem? Jag såg nån i kön i Fältöversten med en sån Spoons-gryta en gång, men där är det ju så stort att jag aldrig kommer att hitta dem!

  SvaraRadera
 2. Finns på ica 2 go inne i stan (centralen och kungsgatan) och många mataffärer vad jag vet. Testa rödbetan. mums!!

  SvaraRadera
 3. Mums, pumpasoppa är en favorit. Finns inte att köpa färdig i samhället där jag bor utan gör egen av pumpa, lök, buljong René Voltaires of course :), chili, kokosmjölk och salt/peppar. Massor med räkor i eller till. Det är mycket bra med hösten ... alla soppor bland annat. Tack för en inspirerande blogg. !!!!

  SvaraRadera
 4. Plockar jag bort potatisen kan ju även jag äta den =)

  Förresten.. Inte sugen på att testa Paleo all in?

  SvaraRadera
 5. hittade precis en ekologisk tangatrosa och då tänkte jag direkt på dig. http://www.ecolyxica.se/varum%C3%A4rken/do-you-green-by-g-9.8/tangatrosa-5664235

  SvaraRadera
 6. I min lilla: Nja har svårt för totala begränsningar men drar ju mkt ditåt :)

  asansvarld: Åh! Fina! Men kanske för litet bakstycke?

  SvaraRadera