lördag 15 september 2012

Packa mammas kappsäck

Men heej! Jag är på tåget nu söderut för denna underbara träningsblogghelg som jag verkligen ser fram emot.

Igår skulle jag försöka packa och insåg att det kanske blev liiite mycket för 1,5 dygn - det på bilden är nämligen bara träningskläder (och inte alla jag äger). Jag tog bort några saker och la till lite vardagsgrejer.

Men man vill ju vara förberedd för alla aktiviteter oavsett väder :-)

Stressade som en galning verkligen imorse, allt gick fel - först av allt klockan så att jag blev sen. Fick sedan inte upp cykellåset. Cyklade som en galning till tåget, där igen var det svårt att låsa, sprang som besatt till stationen kånkandes på resväska och sen kom jag på att mitt busskort gått ut! Ingen tid att fylla på. Drog en rövare, gick fram till spärren och såg stressad ut (inte svårt...) och låtsades förvånad då det inte lyste grönt. Släpptes in! Kom ombord med minimal marginal, svetten rann över allt och var smått illamående efter ansträngningen. Men jag hann :-)

Nu försöker jag lugna ned stressmagen med grönt te och mineralvatten, preppar för dagens första kaffe sen ;-) Mot äventyret!

9 kommentarer:

 1. Du har redan värmt upp alltså ;-) Ses snart!

  SvaraRadera
 2. Du behöver inte gå med svettiga kläder mao...

  SvaraRadera
 3. Vad färggrannt, härligt :-) Ha det kul!

  SvaraRadera
 4. Hoppas ni får jätteroligt!

  SvaraRadera
 5. Hoppas ni får det trevligt! :)

  SvaraRadera
 6. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 7. Hahaha jag är lika dan. Jag vill också vara förberedd på alla väder och alla situationer man skulle kunna stå inför som kräver olika kläder.
  Min dotter är likadan hon med, fast jag tror att hennes överpackande mer handlar om att hon tycker att det är kul att packa ;-)
  Lycka till!

  SvaraRadera