tisdag 18 september 2012

Tips: Prova crossfit i Stockholm

För er Stockholmare; såg att Groupon har en deal idag på Crossfit Södermalm, 299kr för 3 pass med en PT där. Kolla här.

Jag tycker det är riktigt prisvärt och ett bra sätt att få en introduktion till CrossFit, många blir lätt bortskrämda då de går på ett prova på-pass, tränar på kräkgränsen utan att få det satt i sammanhang och återvänder sedan aldrig ;-)

4 kommentarer:

 1. Åh, hade jag bott i sthlm hade jag anmält mig på en gång, riktigt bra erbjudande.

  Tack för en superinspirerande blogg, har läst länge men sällan kommenterat, om ens nån gång...

  Ha det gott!!
  Mia

  SvaraRadera
 2. TACK för tipset! Har varit sugen på att prova länge, men priset har hindrat mig. Superbra erbjudande ju! Nu ska bara min hals bli bra, sen blir det träna av :-).
  Kanske blir man sådär fast som ni andra verkar ha blivit ;-). Får sluta plugga och börja jobba isf, så man har råd med ett kort ...

  Jag tänkte på en sak när jag läste dina svar på frågor: jag är så grymt imponerad av dig att du tar dig sån tid och ärligt engegemang att svara på så många frågor. Supercred på den :-)

  SvaraRadera
 3. Åh vilket bra tips! Nu bor jag visserligen inte i Stockholm, men ganska nära Göteborg, så jag borde hålla ögonen öppna för nåt liknande erbjudande där!!

  SvaraRadera
 4. Jag tänkte nappa på ett erbjudande om crossfit i Uppsala, men det visade sig att Groupon lagt ut erbjudandet utan medgivande. Kan ju vara bra att få bekräftat att det verkligen gäller innan man slår till... /E

  SvaraRadera