tisdag 18 september 2012

Flyg fula fluga

Igår vabbade flera kollegor. Idag messade min närmsta kollega att hon har halsont och blir hemma. Inatt hostade och snorade kotten och kanske blir hemma med Mr.

Och så jag då. Som kände litelite kli i halsen i helgen då jag dessutom utsattes för mängder av nya bakteriekulturer. Och när klockan ringde 05.40 imorse kände jag att det var läge att avboka morgonens träningspass. Snyft!

Nu så känner jag att det var rätt gjort. Jag mår inte tipptopp, men ska jobba. Det blir massor av varmt te nu, synd att jag inte har tillgång till mitt skafferi och kan göra mig en häxbrygd, får bli ikväll.

För här ska motas!

Är ändå stolt och glad att jag lyckats enligt mina höstplaner hålla mig frisk ovanligt länge (och vem säger att jag är sjuk...)

5 kommentarer:

 1. själv hemma krasslig... kan du inte dela med dig av din häxbryggd?? :)

  SvaraRadera
 2. Åhå! Jag har ingen speciell utan blandar bara ihop allt starkt, antiinflammatoriskt och sjukdomsförebyggande jag kan hitta hemma i teer och smoothies! Typ grönt te med färsk, riven ingefära i eller smoothie med ingefära, honung, citron, kanel, spenat, färsk frukt... ibland gör jag hoummus eller guacamole med massor av vitlök också!

  SvaraRadera
 3. Åh, krya på dig! Samma här, vaknade med halsont i fredags, dock avtog det under helgen. Men, istället fick jag en härlig förkylning. Jaja, ska man ändå ha nån förkylning per år - så är jag ändå tacksam över att det är nu och inte nästa helg när jag har stora planer! :-)

  SvaraRadera
 4. Skönt att vila, hoppas att det känns bättre snart!!!

  SvaraRadera
 5. Blä för dessa halsbacieller som kommer och går hela tiden. Kände också av igår men inget idag, skumt! Hur som, hoppas "brygden" hjälper.

  SvaraRadera