onsdag 19 september 2012

Cappu-dag

Ayayay idag fick jag en tuff
start på dagen; sjukdomskänslor i kroppen och därmed ingen träning, en ledsen kotte som inte alls var sugen att följa med grannen till förskolan och mycketmycket att göra på jobbet. Man måste ta hand om sig själv då!

Jag dagen som jag brukar de stunder då morgonen varit skev; med en stor stark - cappucino alltså ;-) Första klunken är alltid heaven. Lite bättre redan då alltså. Sen en god och trevlig social lunch, och så kommer jag avsluta arbetsdagen med en oljemassage (150kr på Groupon i måndags!). Ska bli så härligt!

Och ikväll blir det storkok tillsammans med Mr (lasagne + tofubiffar). Kan nog få skutan på rätt köl igen...

2 kommentarer:

  1. Jag började dagen med en smärtsam sjokkbølgebehandling av en sena i foten som har hindrat mig från att springa senaste halvåret - ajajajaj. Snacka om en hård början på dagen! Då blir allt annat också tungt - och desto viktigare att njuta en härlig middag med vänner, ordna mys hemma och tycka extra bra om mig själv. <3 Tack för din blogg! Jag läser och diggar!

    SvaraRadera
  2. Åh, massage är ju inte alls bra om man känner sig lite sjuk! Det ökar ju blodcirkulationen och därmed cirkulationen av "bacilluskerna" och gör oftast att man blir sämre... Oklart om det är bättre om den sker genom handduk dock ;)

    SvaraRadera