fredag 28 september 2012

09.52: Fredagsnedslag


Ni som följer mig på Instagram (@elbejb) vet redan att jag är en riktig tröttmössa idag - men att skuggorna under ögonen vägs upp rätt fint av en riktigt bra hårdag. Mitt hår har bråkat ända sen i somras (har ju haft hudproblem också, tror mer och mer att det är en hormonell förändring för plötsligt har allt bara blivit fett, fett, fett) men nu i och med den torrare höstluften har barret blivit riktigt tjusigt!

Idag mailade min CrossFit-coach och frågade när vi skulle boka in det där mötet som jag ombokade förra veckan och det var riktigt sorgligt att vara tvungen att svara att jag fortfarande var sjuk. Inte sjuksjuk men så pass krasslig med halsont ännu att jag inte vågar riskera något. Argh! Tålamod är en dygn, Elbe.

Jag får roa mig med att köksperimentera så länge. Det piggar alltid upp! Apropå att piggas upp; fick mail av något vinmärke igår och erbjöd att buda hem smakprov på vinet + ingredienser till en middag som lät tokgod. Att ha en stor blogg har onekligen vissa perks. Undra om det hinner komma till ikväll, ska fråga!

Till sist: Det är ju fredag! Kram på er och ha en fin dag!

13 kommentarer:

 1. Jag fick samma mail. Jag ska överraska min man som behöver det mer än nånsin just nu

  SvaraRadera
 2. Så fint Elbe!!! Tråkigt att du är sjuk :-(
  Krya på dig kram och hoppas vinet hinner komma till ikväll!

  SvaraRadera
 3. Jättefin frisyr! Önskar mitt hår ville gå med på att ha såna flätor i sig.

  SvaraRadera
 4. Du har ju att se fram emot den känsla som infinner sig första träningspasset efter sjukdom. När man glömt hur skönt det är med att vara hög på endorfinkickar!

  Btw, satan va tjockt hår du har! Riktigt avis...


  Trevlig helg!

  /Emeli

  SvaraRadera
 5. me vilket hår! deet tar jag ;)

  sweet med hemleverans av vin och hoppas du är frisk snart!

  SvaraRadera
 6. Underbart hår! Mitt är kanske lika tjockt som den där flätan...Krya på dig och hoppas vinet hinner komma.

  SvaraRadera
 7. måste tipsa om den här tjejen http://www.tasty-health.se/ som lagar/bakar riktigt goda&nyttiga grejor! Bakade två av hennes verk i morse och de blev jättegoda :) glad fredag!

  SvaraRadera
 8. Omg. Vilket hår, helt amazing !!!

  SvaraRadera
 9. Efter två barn så fick jag rosacea, men det har blivit bättre sedan jag uteslöt i stort sett all mjölk (förutom vassleprotein). Hade knottror i huvudet!

  SvaraRadera
 10. Tips på en bra hälso App!

  Jag har fått lyckan att få testa MinBalans under en tid, men nu kan man förbeställa den på indiegogo http://igg.me/p/214456?a=704204

  Älskar din blogg:)

  Hälsningar Sonja

  SvaraRadera
 11. hur gjorde du med träningen när hårt blev fett? mitt hår är jätte fett och det blir bara värre ju oftare jag duschar, men jag vill ändå träna så därför tvättar jag håret typ varje dag. med undantag för typ lördagar om ingen kommer se mig. men till frågan, tvättar du alltid håret efter träning? även om det blir fett? vad gör du för att de inte ska bli det?

  älskar din blogg!

  SvaraRadera