lördag 1 september 2012

Hur man vet att man lever

Maj gadd. Illröd i fejan är jag som gott bevis! Dagens pass var ingen picknick, har både känt mig kräkfärdig och yr och gjort flera hundra knäböj. Bland annat. Skriver ned passet sen, nu ska jag eftersvettas floder och gå baklänges i trappor.

6 kommentarer:

 1. Hej Elbe! Blev så inspirerad av dig så nästa lördag ska jag och en kompis testa crossfit.. Känns väldigt pirrigt redan! (Så tack för inspon hihi)

  SvaraRadera
 2. "Unless you puke, faint or die - keep going" - Jillian Michaels.

  Grymt bra jobbat att få den där kräk- och yrkänslan. Det tyder ju på att du är mentalt stark som faktiskt pressar dig dit! ÄLSKAR din blogg, keep up the good work!

  SvaraRadera
 3. Är så glad att jag hittat dig! Din blogg är precis vad jag saknat, en peppande träningskompis med sunda ideal!

  Men varför ska du gå baklänges i trappor?

  SvaraRadera
 4. Johanna: Amen va kul! Du får skriva och berätta hur det var sen. Var beredd på att det är tufft.. :)

  Danslycka: åh tack, kram :)

  tinaottosson: Tack!!! ...för att jag har sån träningsvärk i framsida lår :)

  SvaraRadera
 5. Jag tycker det där med crossfit verkar vara en hel djungel av galna övningar och massa människor som skriker på varandra ;) lite fördomar måste man ju ha - så att man kan krossa dem när man väl vågar komma iväg på ett pass.

  SvaraRadera
 6. Jag tycker det där med crossfit verkar vara en hel djungel av galna övningar och massa människor som skriker på varandra ;) lite fördomar måste man ju ha - så att man kan krossa dem när man väl vågar komma iväg på ett pass.

  SvaraRadera