torsdag 20 september 2012

It's not you, it's me

Utrensning i underklädeslådan. Hejdå 20 trosor i storlek 36/small som jag vanligtvis rotar igenom varje morgon för att komma ned till de trosor jag faktiskt kan ha. Herregud att jag inte gjort detta tidigare!!!

6 kommentarer:

 1. Det vore kul om du ville initiera en rump-utmaning :) Så att vi som dina läsare kan köra si och så mycket rumpövningar i en månad (kanske finns det en app?) och sedan unna oss ett par nya trosor till våra nya rumpor :D

  SvaraRadera
 2. Exakt den utresningen behöver jag också göra. För någonstans så sparar jag alla dessa trosor i för liten storlek med hopp om att jag någon gång ska komma i dem. Men det kommer liksom inte hända, för min rumpa är formad på annat sätt och det har ingenting med övervikt att göra. Så jag ska minsann också ta mig en titt i lådan och slänga ALLA trosor som jag inte använder i nuläget. Och det känns som att det kommer att kännas hur befriande som helst :)

  SvaraRadera
 3. Precis vad jag ska göra till veckan, rensa garderoben!!

  Du har inget nyttigt recept på laxlasagne som du vill dela med dig av? :) eller någon nyttig sås som man kan ha i lasagnen?!

  Kram :)

  SvaraRadera
 4. Kajsa: åh en sån bra idé, men vet inte om tid kommer finnas.

  Cilla: Ja precis, det känns så skönt nu!

  Frida: Inte laxlasagne men jag brukar ha keso i min, det blir supersaftigt och gott, gjorde härom kvällen faktiskt!

  SvaraRadera
 5. Oh, det där behöver jag också göra. Tar tag i det direkt :)

  SvaraRadera
 6. Det måste faktiskt jag med göra. Har kvar trosor sen alldeles för många år tillbaka som inte får plats på rumpan längre! Det värsta var när jag var i Vietnam och var tvungen att köpa trosor (de rena var slut) och chansade med att ta asiatisk storlek XL, vilket var alldeles för litet. Jag som vanligtvis har svensk storlek M vantrivdes de sista dagarna ;) Har fortfarande kvar dem i underklädeslådan av någon outgrundlig anledning.

  SvaraRadera