onsdag 12 september 2012

Den magiska kraften

Jag har druckit den, bumbibärssaften. Blivit påkörd av tåget, hoppat i kanoten, ja allt vad man kan säga för att beskriva hur betuttad jag är i CrossFit just nu. Asså jag ville inte. Denna sekt! Jag ville vara cool och egen och inte falla för lockelser. Men jag fattar nu. Suget. Mer, bättre, snabbare! "Du kör hårt!" sa tränaren då han såg mitt ansikte igen i hallen. Vadå tänkte jag, jag har ju bara... varit här varje dag den här veckan, ojdå så var det ja. Idag stannade jag kvar efter passet och övade lite. Pullups: nästa uppe efter gungen! Double unders (dubbelhopp med rep): från 0,5 till varannan dubbel! Såå i början förstås av mina lärdomar. Ett blåbär. Men det är kul ändå! Och bra för mig känner jag. Jag bearbetar så mycket gammal skit, prestationsångest och föreställningar om vem jag är och inte är.

Den kommer kanske lägga sig lite sen, denna första förälskelse, visst sa du det Bodycomf?

Tills dess, kära läsare, sorry men det är bara att åka med...

13 kommentarer:

 1. Alltså.. Jag gillade din blogg förut, men nu när det skrivs om en massa crossfit är jag frälst.

  Mer crossfitblogar åt folket!!! WIHOO!

  SvaraRadera
 2. Nja, den lägger sig lite, den där nyförälskelsen, men övergår liksom i något som liknar ett livslångt äktenskap. En djup äkta kärlek :-)

  SvaraRadera
 3. Allt som ger valkar i händerna gör mig glad, gammal gymnast som man är. Så kör på du bara :)

  Ska jag få bli lite ego så är jag förresten sjukt bra på dubbelhopp med rep. Har t.o.m lyckats med trippelhopp en gång. Men det var lite längre sedan det..

  SvaraRadera
 4. Jag gillare Elbe! Fortsätt inspirera :)

  SvaraRadera
 5. Vad kul att läsa att du har blivit så såld på det där med crossfit. Jag har ju också varit sugen på det där så himla länge, men hela tiden stått emot för jag "vill inte vara som alla andra" trots att jag tror det är träning helt i min stil. Men nu klarar jag nog inte att hålla emot längre, nästa vecka är det jag som tar steget och börjar beta av några pass på det där klippkortet jag har på crossfit södermalm.

  SvaraRadera
 6. Jag gillar att du är nyförälskad och jag räknar själv med att få uppleva en dos av denna förälskelse och sekt inom en snar framtid. Jag har ingen box att besöka, men det innebär ju inte att man inte kan försöka lära sig om CrossFit på egen hand ;)

  SvaraRadera
 7. Det låter så roligt, och extra sugen blir man såklart när du är så frälst! Måste verkligen kolla upp om det finns ngn box dit vi ska flytta!

  SvaraRadera
 8. Låter så underbart!!! Vill ju med .. Ska ta tag i det snart tror jag!!
  =)

  SvaraRadera
 9. Du är så inspirerande, följt din blogg snart ett år!! Keep up the good work ;)

  SvaraRadera
 10. Men vad söta ni är, tack!

  Cilla: Jamen absolut! Lär dig övningar och gör egna wod:ar, och se till att mäta dina resultat så är du ju igång!

  SvaraRadera
 11. Jag är nyfiken, vad betyder siffrorna på tavlan?
  Tack för en kalasbra blogg!

  SvaraRadera
 12. Vad härligt att du hittat något som du brinner så för!

  SvaraRadera