lördag 1 september 2012

Gårdagens

En ny idé som vi kanske kommer att köra vidare med:

Fredagsmiddagen blir lätt plockmat och följs av en desto maffigare dessert.

Om middagen tar ett ögonblick att duka upp finns mer energi till att göra en något mer avancerad dessert. Om den dessutom är lite mindre och mer lättsmält finns mer plats i magen... ;-) Desserter finns det många sunda varianter av och det är lättare att hålla en hälsosam fredag!

Igår: Plocktallrik med honungsmelon, grillad halloumi, olika sorters torkad skinka och spansk korv. Till dessert glass på kokosmjölk med valnötter (den blev okej men inte helt bra så det är inget recept att dela med mig av...ännu :-)

3 kommentarer:

  1. åååh halloumi <3<3<3<3

    SvaraRadera
  2. Smart, fredagar har jag inte mycket energi till att vara kreativ i köket

    SvaraRadera
  3. Ja, det är fiffigt att lämna lite plats för en mumsig dessert ;)

    Jag älskar plocktallrik, förresten. När vi var små brukade mamma kalla det för "ta-vad-man-vill-ha-middag" och det brukade ingå rätt barnvänliga grejjer som korv och köttbullar med. Perfekt :)

    SvaraRadera